Oferta TAROM de 1 decembrie: 20% reducere pe rutele interne

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
În cinstea împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, TAROM lansează oferta specială de Centenar: toate biletele pe rutele interne au prețuri cu 20% mai mici. Oferta este valabilă între 29 noiembrie și 1 decembrie 2018 pentru calatorii efectuate intre 1 iulie – 31 august 2019.

“Este un gest firesc de apreciere față de momentul istoric pe care dorim să îl marcăm alături de toți românii. De Centenar, TAROM a deschis 7 noi rute interne, conectând astfel toate regiunile istorice ale României. Suntem motivați de angajamentul pe care compania națională îl are în fața românilor. Dorim, din nou, să fim uniți, oriunde am fi”, a declarat Werner Wolff – Director General TAROM. Trecerea a 100 de ani de la Marea Unire a Românilor a surprins compania națională într-un moment de remontare și revitalizare. Perspectivele noastre pozitive sunt indubitabil legate de momentul Centenar al Marii Uniri. Tocmai din acest motiv dorim să le mulțumim tuturor pasagerilor noștri pentru sprijinul și încrederea față de TAROM. Foto main: Loredana Cioclei.

Condiţiile ofertei:

  • Discountul se aplică tarifului nu și taxelor de aeroport, numai pentru rezervările şi emiterile efectuate în perioada 29 noiembrie 2018 – 01 decembrie 2018;
  • Pentru călătorie în perioada 01 iulie – 31 august 2019 (data ultimului retur) ;
  • Oferta este valabilă doar pe rutele din interiorul Romaniei, operate cu aeronave proprii TAROM;
  • Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore.
  • In cazul modificarii datelor de călătorie sau rambursarii biletelor se vor aplica condiţiile tarifare, care pot fi vizualizate la momentul rezervării;
  • Oferta nu se aplică pentru categorii speciale de trafic şi nu se cumulează cu alte reduceri.

image003.png
image001.png
Continue reading...