Off airport

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

rallyzone

Member
Mar 5, 2012
112
4
18
Cluj-Napoca
www.rallyzone.ro
Nu stiu unde sa postez poza, dar pentru ca aici cunosc cele mai multe persoane de pe acest forum, postez poza aici :p
Ieri am fost la brasov si pe proba a aparut ciudatenia asta :p
Mai multe explicatii, nu pot sa dau, nu ma pricep la inmatriculari, modele, ani de fabricatie, etc etc

Re: Aeroportul international Cluj-Napoca LRCL / CLJ

"rallyzone" said:
Nu stiu unde sa postez poza, dar pentru ca aici cunosc cele mai multe persoane de pe acest forum, postez poza aici :p
Ieri am fost la brasov si pe proba a aparut ciudatenia asta :p
Mai multe explicatii, nu pot sa dau, nu ma pricep la inmatriculari, modele, ani de fabricatie, etc etc

Este YR-BTM - Eurocopter EC130

Apai nu stiu ce sa spun, deoarece nu gasisem nici un loc unde sa postez acest elicopter, am spus sa-l postez pe sectiunea din cluj, ca acolo ii cunosc pe baietii de la gard.
Elicopterul a fost inchiriat sau este a lui Dan Tatoiu nu stiu, dar a fost pe proba speciala nr 5 (Babarunca) de la Raliul Brasovului ieri si l-a filmat pe pilotul Marcel Butuza.
Oricum neasteptat, adica toata lumea astepta prima masina si surpriza, apare elicopterul :))

"rallyzone" said:
Oricum neasteptat, adica toata lumea astepta prima masina si surpriza, apare elicopterul :))

Intodeauna oricare elicopter va fi surpriza in fata masinii chiar daca e prima sau daca e cea mai buna , cea mai noua sau cea mai puternica. :)