[OMR] Discutii generale

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Conferinta de presa. Daca aveti monitoare care se pot roti, recomand rotirea lor :) au rezolvat
Post automatically merged:

Iar au intors camera, astia`s bolnavi.

In concluzie, nu aflam destinatii.

Pe la sfarsitul lui Iunie se va anunta programul de iarna, care va include si OMR.
Se iau in calcul zboruri catre UK si D, eventual bazarea unei aeronave Oradea.

Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
deci am aflat ca nu aflam nimica deocamdata

BMS evalueaza posibile rute spre vestul Europei si evalueaza posibilitatea unei baze

Exact.
BMS devine tot mai slab, pe partea de comunicare. Constantinescu, nu ma convinge cu nimic. Pana acum nu am vazut o conferinta de presa sau interviu, in care sa prezinte ceva concret.
Post automatically merged:

Update, acum cand vorbesc de Constantinescu, acesta spune ca sunt interesati si de coasta mediteranei ..... asta este destul de lunga. Nu?

Iar au intors camera, astia`s bolnavi.

Nu prea pare a cameră întoarsă, mai degrabă ceva orientare aiurea.
Dacă întorceau camera nu avea cum să se vadă așa. Idiots..

Acum cateva minute a fost OK, au bifat ceva in telefon/camera, care sa nu roteasca imaginea.

O conferinta de presa inutila. Macar Ryanair pe vremuri mai prezenta niste slide-uri cu cifre, mai lansa, pentru a n-a oara, ruta OTP-ATH. Daca era si MOL, mai baga o aroganta la adresa concurentei. Apropos de RYR, am aflat de faptul ca onor contractul RYR-OMR are clauze "secrete". Nu a fost clar insa pentru cine sunt secrete. Oare si pentru Curtea de Conturi?

Pe lângă Blue Air și Tarom, o a treia companie aeriană ar fi interesată să zboare din Oradea. Este vorba despre un operator aerian străin, low-cost, asupra căruia Consiliul Județean menține secretul.

Cel mai probabil Ernest.

Pe la sfarsitul lui Iunie se va anunta programul de iarna, care va include si OMR.
Se iau in calcul zboruri catre UK si D, eventual bazarea unei aeronave Oradea.

Pai din start era vb de W18. Ideea era ca exista o sansa mica sa introduca Luton din S18. Nope. Iar de bazat aeronava, tot asa ca la Brno sau Alghero, oare ?

Orarul publicat de Christian Tour al cursei charter BMS catre HRG permite dezvoltarea diferitelor fantezii ... :cool:

din 06.06.2019

16:30 OMR - HRG 19:00
19:45 HRG - OMR 00:30

Vesti de la TAROM :)
Din 4 aprilie: ORADEA-MILANO (Bergamo)
OMR-BGY (joi) 09:40-10:30
OMR-BGY (duminica) 08:10-09:00
BGY-OMR (joi) 11:15-14:05
BGY-OMR (duminica) 09:45-12:35
aeronava: A318
Pretul este de 87 euro

Din 31 martie: ORADEA-BARCELONA (BCN)
OMR-BCN : duminica si joi: 23:35-01:20 (B737-300)
BCN-OMR : luni si vineri: 01:55-05:35 (B737-300)
Pretul este de la 130 euro (dus-intors)

• 👍
Reactions: 2 users
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor s-a pozat într-o aeronavă Blue Air, în timpul unei curse pe ruta Oradea - Bucureşti, pentru a arăta că nu sunt pasageri, fiind ocupat "maxim 30%".El a postat, duminică după amiaza, mai multe fotografii din interiorul unui avion Blue Air, alături de un mesaj prin care disculpă Consiliul Judeţean în ceea ce priveşte retragerea Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Oradea.

"Pentru o informare reală a bihorenilor, voi posta câteva fotografii cu gradul de ocupare a cursei Oradea - Bucureşti. Avionul este ocupat maxim 30%... aproape gol... ce-i (!) care caută explicaţii si vinovaţi pentru faptul că a treia companie s-ar retrage să mai opereze curse de la Oradea, cred că fotografiile spun totul. Mă întreb cine este de vină, Consiliul Judeţean sau faptul că nu se vând biletele?", a scris Traian Bodea, strecurând şi o gravă greşeală gramatical

Nu cred ca poza aia e relevanta. Am zburat de multe ori OMR-OTP cu Blue Air chiar și cu 738. Și a fost LF minim 70% de fiecare data.

Directorul Aeroportului, Gheorghe Paşc, inca mai spera (referitor la OTP-OMR cu BMS):

Am venit cu motivaţia că nu se regăsesc în programul de vară ca să poată fi rezervate biletele. Răspunsul care ni s-a dat, verbal, a fost că programul de vară al companiei n-a fost definitivat încă. Ca urmare a asocierii cu o companie din Germania, se revizuieşte întreg programul de vară. Când va fi gata, se speră că în jurul zilei de 20 luna aceasta, se va publica. Totodată am cerut să ne spună dacă anulează curse, ca să anunţăm oamenii. Răspunsul dat a fost că în niciun caz nu va fi aşa", a spus directorul Aeroportului Oradea.

Gheorghe Pasc, a demisionat din funcţie !
Concurs International (?) pentru ocuparea postului de Director General al Aeroportului Oradea.