Iar au intors camera, astia`s bolnavi.
Nu au cum sa fie secrete pentru Curtea de Conturi.Oare si pentru Curtea de Conturi?
Pe lângă Blue Air și Tarom, o a treia companie aeriană ar fi interesată să zboare din Oradea. Este vorba despre un operator aerian străin, low-cost, asupra căruia Consiliul Județean menține secretul.
Pe la sfarsitul lui Iunie se va anunta programul de iarna, care va include si OMR.
Se iau in calcul zboruri catre UK si D, eventual bazarea unei aeronave Oradea.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor s-a pozat într-o aeronavă Blue Air, în timpul unei curse pe ruta Oradea - Bucureşti, pentru a arăta că nu sunt pasageri, fiind ocupat "maxim 30%".El a postat, duminică după amiaza, mai multe fotografii din interiorul unui avion Blue Air, alături de un mesaj prin care disculpă Consiliul Judeţean în ceea ce priveşte retragerea Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Oradea.
"Pentru o informare reală a bihorenilor, voi posta câteva fotografii cu gradul de ocupare a cursei Oradea - Bucureşti. Avionul este ocupat maxim 30%... aproape gol... ce-i (!) care caută explicaţii si vinovaţi pentru faptul că a treia companie s-ar retrage să mai opereze curse de la Oradea, cred că fotografiile spun totul. Mă întreb cine este de vină, Consiliul Judeţean sau faptul că nu se vând biletele?", a scris Traian Bodea, strecurând şi o gravă greşeală gramatical
Am venit cu motivaţia că nu se regăsesc în programul de vară ca să poată fi rezervate biletele. Răspunsul care ni s-a dat, verbal, a fost că programul de vară al companiei n-a fost definitivat încă. Ca urmare a asocierii cu o companie din Germania, se revizuieşte întreg programul de vară. Când va fi gata, se speră că în jurul zilei de 20 luna aceasta, se va publica. Totodată am cerut să ne spună dacă anulează curse, ca să anunţăm oamenii. Răspunsul dat a fost că în niciun caz nu va fi aşa", a spus directorul Aeroportului Oradea.