• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Andrei M

Member
Nov 14, 2016
83
80
18
30
Oradea
Cristina Antik, singurul candidat admis la șefia Aeroportului Oradea

Soție a judecătorului Antik Levente, de la Curtea de Apel Oradea, Cristina Antik a fost singura care a știut să își întocmească dosarul. O situație cât se poate de surprinzătoare, având în vedere anvergura funcției pentru care se organizează concursul. Bimbo spune că s-a considerat oportun ca accesul la concurs să nu fie restrictiv. Astfel se face că, deși a activat vreme de șapte ani la Aeroport fără să aibă o funcție relevantă pentru managementul aeroportuar, Cristina Antik s-a încadrat, îndeplinind condiția pentru a fi admisă în concurs. De altfel, aceasta este membră a Consiliului de Administrație de la Aeroport, fiind, deci, colegă cu Bimbo, de când la conducerea Consiliului Județean au venit Pasztor Sandor, Ioan Mang și Traian Bodea.

Când a fost prezentată ca membru în Consiliul de Administrație de la Aeroport, Antik a fost prezentată ca având studii superioare economice şi juridice şi experienţă de contabil-şef la Palatul Copiilor, Colegiul Naţional Iosif Vulcan şi la Şcoala Gimnazială Szacsvay Imre. Cristina Antik (fostă Ionescu) este și preşedinta Asociaţiei Judeţene de Părinţi Bihor, respectiv vicepreşedinta Asociaţiei Părinţi pentru Ora de Religie Bihor.

Cristina Antik, singurul candidat admis la șefia Aeroportului Oradea
 
  • 👍
Reactions: 1 user

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,290
2,873
903
41
NZNV
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Conferinta de presa tinuta pentru ce?
O sala in care masa e la nivelul genunchiului, o persoana de la marketing care filmeaza plictisindu-se, in mod potrait.
 

pisco-sour

Active Member
Sep 4, 2018
109
138
43
43
Hamburg, DE
  • 👍
Reactions: 1 user

Todd is Back

Well-Known Member
Feb 22, 2012
1,146
338
83
Langley Canada
Wow. nume grele in CA-aul Aeroportului International Oradea ! Oameni cu o experienta mare in aviatia civila din Romania. Compesatia baneasca acordata de CJ Oradea pentru acesti membrii cooptati in CA-ul aeroportului trebuie sa fie extrem de atractiva, daca au reusit sa atraga astfel de connoisseurs. De apreciat ca Oradea stie ce vrea si nu precupeteste nici un efort in incercarea de a-si atinge scopul de a avea un aeroport international competitiv, pe masura frumusetii orasului pe care au reusit sa-l reconstruiasca in ultimii 30 de ani.
 

CristiU

New Member
Feb 28, 2018
14
11
3
32
Oradea
Nu știu cât e meritul CJ Bihor în concret. După încercarea de a pune la conducerea aeroportului pe o persoană fără experiență a pornit un scandal care în final a măturat CA-ul vechi plin de politruci, ba chiar a determinat conducerea CJ Bihor să își piardă majoritatea în consiliul județean și astfel s-a ajuns ca noul CA (care are totuși un mandat pe o perioadă limitată) să conțină persoane cu experiență cel puțin în management, respectiv unii în management în aviația civilă.

Practic Primăria Oradea (Care de mult caută soluții să aibă un cuvânt de spus în conducerea aeroportului), a reușit să își impună agenda odată ce a izbucnit scandalul anterior și nu aveau cum să rateze și să vină tot cu propuneri de politruci în CA. Că ar fi însemnat că nu se schimba nimic de fapt.

Având în vedere mandatul scurt, cred că principalul obiectiv va fi să organizeze un concurs serios pentru postul de director măcar. Că nu știu câte pot obține în rest în 6 luni. De văzut ce va fi ulterior. Ideal ar fi să rămână măcar o parte din ei.
 
  • 👍
Reactions: 1 user

lagrange

Well-Known Member
Feb 5, 2019
414
660
93
35
Romania
Date trafic anul 2019: 94.977 pasageri (- 56,8%) fata de 220.012 pax in 2018

Dupa cum ne asteptam cu toti inca de la inceputul anului, Aeroportul Oradea ne-a confirmat asteptarile si a inregistrat cea mai abrupta scadere a traficului in anul 2019, dintre aeroporturi din Romania (nu avem inca toate datele dar probabil pe scădere vor mai fi Constanta și Tuzla), restul aeroporturilor înregistrând creșteri ale nr. de pasageri.

Cu siguranta o parte dintre pasagerii pierduti de Oradea in anul 2019 se vor regasi in cresterea traficului pe Aeroportul Debrecen, si marginal pe Cluj si Timisoara.

Post automatically merged:
 
Last edited:

lagrange

Well-Known Member
Feb 5, 2019
414
660
93
35
Romania
Pana la urma vor fi 3 curse/zi (de luni pana vineri), pe Oradea și operate cu AT72 (în prezent sunt operate și cu AT4).

 
  • 👍
Reactions: 1 user

omrspot

New Member
Apr 20, 2019
19
6
3
30
Oradea
De ce este programata o cursa cu Tarom,pe ruta Oradea-Antalya,maine 7 mai?
Nici nu a existat charter Tarom,deci nu a ramas in sistem.Se gaseste doar pe Flightradar,deci probabil e o eroare,cum a fost o cursa Corendon,anul trecut in aprilie.
 
Last edited:

Marius Trandafir

Active Member
Aug 23, 2017
190
108
43
Cluj-Napoca
Flightdiary
My fr24 profile
Știrea este deja veche, anunțul oficial vine cu ceva întârziere.
Nu-i dau șanse mari rutei având în vedere cei 160 Euro dus întors. Pentru litoralul românesc.

 

CalinCLJ

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Feb 13, 2012
1,768
730
113
58
Cluj
www.aviatiacivilacluj.wordpress.com
Scriu aici dar e valabil si pentru TSR si CLJ.
Cursele de CND au regim de charter. In booking Tarom ai o singura clasa de tarife, iar numerele de zbor sunt ROT 7XXX, adica de charter.
Probabil ca au ceva "combinatie" cu un tour-operator si vand marginal ce nu e ocupat de acesta.
 
  • 👍
  • ℹ
Reactions: 2 users

lagrange

Well-Known Member
Feb 5, 2019
414
660
93
35
Romania
Reprezentanţii Aeroportului Oradea au anuntat, că odată cu prima cursă Blue Air pe ruta Bucureşti - Oradea, programată pe 7 august, va fi inaugurat şi noul terminal al aerogării, finalizat cu o întârziere de aproape doi ani.

 
  • 👍
Reactions: 1 users