[OMR] Discutii generale

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Conform AENA, RYR a transportat in primele 11 luni din 2017 un numar de 23.561 pax (I-D), OMR>GRO<OMR)
 
Cred că nu e rău, câte zboruri au fost estimativ?
143 de miscari, defalcat pe luni: Martie - 4 ; Aprilie - 18 ; Mai - 18 ; Iunie - 16; Iulie - 18; August- 17, Septembrie - 16; Octombrie - 18; Noiembrie -18
[doublepost=1514152262,1514151783][/doublepost]Aproximativ 164 de pax/cursa ...
 
BTW, se scrie "Mercedesuri", nu "Mercedes-uri". Dar chiar și așa, titlul e de cacao. Când cineva spune Mercedesuri orice om normal se gândește la limuzine, nu la.... Maxi Taxi 😂😂 🚌🚌
 
Mai fain mi se pare ca sunt in tratative cu Ryanair sa vanda transferurile direct pe site-ul lor :D Astept Marghita in lista :D
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Pai e posibil sa faca o baza cu un 735 cu care sa zboare spre OTP dimineata si seara( probabil nu in toate zilele) iar la mijlocul zilei sa fie loc de rotatii externe - cel mai probabil LTN 3/7 si BGY 2/7. Avand in vedere rezultatele RYR, BCN ar putea reprezenta inca o solutie. BVA si BRU ar putea fi iarasi variante.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
RYR se pregateste de OMRexit mai repede decat s-a prevazut...cel putin pentru ruta de STN. Se mai pot face rezervari pe STN doar pana la sfarsitul lunii mai.
Info anunt
 
Însă am aflat că Blue Air și Tarom vor opera zboruri externe directe, de la Oradea, la prețuri rezonabile. Chiar dacă era prețurilor ultra-low-cost, practicate de Ryanair, a cam apus… Însă vor fi destinații directe spre Germania, Italia și Spania.


Blue Air operează deja pe aeroportul Luton, de lângă Londra, și este de așteptat ca din toamnă să înlocuiască zborul Oradea – Stansted (Londra), pe care Ryanair îl închide încă din iunie. Pe lângă Blue Air și Tarom, o a treia companie aeriană ar fi interesată să zboare din Oradea. Este vorba despre un operator aerian străin, low-cost, asupra căruia Consiliul Județean menține secretul.
bihon

Sa vedem ce se va concretiza.
 
Eu cred că doar încearcă să fie amuzant, însă glumița asta e cam răsuflată și de prost gust. E ca și cum i-ai spune Căcălin unuia pe care îl cheamă Cătălin. E aiurea.

Foto forum www.fotocity.ro