• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

[OTP] Discuții Generale

AndreiX

Well-Known Member
Idioti! Cand auzi o alarma de incendiu tu te duci ca prostul sa filmezi? Cat de retardat trebuie sa fii sa astepti sa iti faca anunt daca se aude clar cum suna alarma? Cand suna alarma nu e un sunet de chemare, “veniti prostilor si filmati” din cate stiu eu prioritatea numarul 1 in momentul acela pt tine este sa parasesti zona iar pentru salvatori este sa controleze focul pt ca in doar cateva clipe ia proportii si sa vezi atunci filmari de insta...
Nu ma mai mira nimic... acum cateva generatii intr-o situatie de genul se duceau oamenii sa ajute, acum merg sa filmeze, sa poata posta dupa opiniile personale si “cum au gresit incompetentii aia punandu-ne viata in pericol”... pe bune?
 
 • 👍
Reactions: 6 users
D

Deleted member 13561

Guest

8OLcPjt.png
 
 • 😲
 • 🤣
 • 👍
Reactions: 2 users

etravel

Well-Known Member
Transporturile au anunțat când va fi gata linia ferată dintre Gara de Nord și Otopeni

 
 • 👍
Reactions: 1 user

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Amanare a termenului de dare in functiune a liniei de cale ferată care va lega Gara de Nord de Aeroportul 'Henri Coandă":
Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, s-a arătat impresionat de calea ferată care va lega Gara de Nord de Aeroportul ''Henri Coandă'', care ''va duce Bucureştiul în secolul XXI'', declarând, miercuri, pentru AGERPRES, că lucrările vor fi finalizate la sfârşitul lunii august...
El a precizat că linia de tren va putea fi folosită ulterior desfăşurării EURO 2020 de către persoanele care locuiesc în localităţile din Nordul Capitalei şi care vor avea posibilitatea să ajungă în Capitală cu trenul în doar 10 minute.
 

c-tyn

Active Member
Azerbaijan Airlines in July 2020 schedule one-time charter flight to Romania, on board Boeing 787-8 Dreamliner. The 787 will operate Baku – Bucharest flight on 01JUL20, based on OAG schedules listing. Further changes likely.

J24019 GYD0445 – 0645OTP 788
J24020 OTP0745 – 1125GYD 788

Sent from my J9210 using Tapatalk
 
 • 👍
Reactions: 2 users

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
...la sosirea la aeroport, debarcarea pasagerilor se va face la distanţă faţă de terminal, aceştia urmând a fi dirijaţi direct către corturile de aşteptare. De la corturi către terminalul de pasageri se va pleca în grupuri organizate de angajaţii aeroportului, în funcţie de destinaţie şi ora programată a cursei.
Întreg traseul pasagerilor este marcat în mod vizibil, iar staţia de autobuz şi peronul de debarcare din taxi/autoturism au fost repoziţionate. Accesul autoturismelor în parcarea Plecări se face, de asemenea, pe un flux modificat, menţionează CNAB...
"Permanent, sunt obligatorii atât purtarea măştii de protecţie, cât şi păstrarea unei distanţe fizice de 1 metru faţă de cei din jur. În terminalul de pasageri este permis accesul doar pentru pasagerii care sosesc în mod organizat, venind de la corturile de aşteptare.
În zona publică a terminalului de pasageri nu este permisă staţionarea. În acest sens, au fost eliminate toate banchetele din zonă
.
După efectuarea formalităţilor de check-in, pasagerii vor urma fluxul obişnuit, păstrând distanţa de 1 metru faţă de cei din jur. Purtarea măştii este obligatorie inclusiv la efectuarea formalităţilor de acces şi la controlul de securitate", se arată în informarea transmisă de CNAB.
În zona de îmbarcare este asigurat spaţiul necesar păstrării distanţei de 1 metru faţă de cei din jur, dau asigurări reprezentanţii CNAB, care precizează că autobuzele de transfer la/de la avion vor fi ocupate la maximum 50% din capacitate.
"Îmbarcarea în aeronavă se va face începând cu rândul cel mai îndepărtat faţă de uşa avionului. Debarcarea se va face începând cu rândul de lângă uşă", potrivit informării.

 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Cam mare bucuria:
Astăzi, 17 iunie 2020, la Aeroportul Henri Coandă București, a avut loc evenimentul ”Totul va fi bine!” pentru a marca reluarea treptată a zborurilor comerciale.

 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că de la finele anului 2019 și până în prezent, mai multe persoane ar fi sustras produse de lux - ceasuri, bijuterii, produse de marochinărie, produse cosmetice și băuturi din containerele ce se încărcau la bordul avioanelor, cu produse destinate comercializării strict în acest spațiu”, potrivit Poliției Capitalei.
Prejudiciul este estimat la aproximativ 800.000 euro.Informare de presa
CN Aeroporturi București și dnata Catering SRL România confirmă că unii dintre angajații lor, precum și ai altor societăți comerciale de pe platforma aeroportuară Henri Coandă se află în custodia poliției.


Aviation Headlines
 
 • 😲
 • 👍
 • 🤣
Reactions: 2 users

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
What the ...
Din rețea ar face parte inclusiv angajați ai Ministerului Apărării și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, motiv pentru care competența anchetei aparține Parchetului Militar.
 
 • 🤣
 • 👍
Reactions: 2 users

defence

Well-Known Member
fly-ra 2017

From Bucharest, key unserved routes – with 12,000+ indirect passengers – include Luxembourg, Ljubljana, Manchester (Wizz Air operates Bucharest – Liverpool), Gothenburg (served by Wizz Air in 2018), Vilnius, Bilbao (Wizz Air operates Bucharest – Santander), and Toulouse.

Chiar mă gândeam de curând că Luxembourg ar fi o rută de succes din București. Se pare că există destul de mult trafic de conexiune. Poate o idee bună pentru TAROM sau Blue Air?
 
 • 👍
Reactions: 3 users

Dorin

Well-Known Member
Câteva observații după zborul SZG-OTP:

Odată cu pandemia au refăcut de la zero toaleta de la Sosiri interne (cea dintre etaje). Nu mai are mirosul ăla specific împuțit. Ba chiar e curățată des.

Ai două variante pentru declarația de intrare în țară.
1. O completezi online, dar va trebui să o printezi în aeroport, înainte de control.
Practic, îi dai telefonul angajatei de la biroul amenajat special, ea îți scanează codul QR, apoi îți printează declaratia completată. Însă, trebuie să o semnezi cu pixul. Dacă nu ai pix, au ei două, desigur folosite de toți pasagerii care au mai trecut pe acolo înainte.
2. Dacă nu o completezi online, va trebui să iei loc la o masă, pe culoar, unde găsești pixuri și hârtii.
 
 • 👍
Reactions: 2 users

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
De ce nu obliga companiile aeriene sa introduca un fel de arrival card, care sa fie impartit si completat in avion?
my 2 cents
 
 • 🌟
Reactions: 1 users
Top