• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

[OTP] Discuții Generale

OOVNI

Well-Known Member
fly-ra 2017
Ei (Wizz) nu solicita nimic, politia de frontiera a tarii de destinatie solicita si eventual Wizz aplica, daca se cere verificarea actelor la checkin.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Tocmai în perioada covid ,mi se pare o nesimțire comasarea lounge -urilor.
Colcăie virusul. Bun! Facem economie,ii inghesuim pe toți în loungeul VISA.
Ce poate sa se întâmple ?
 

lagrange

Well-Known Member
O noua tiganie tipica intre starul roman si Fondul Proprietatea din care evident pierde toata lumea prin vesnicele tergiversari prin justitie.

La Posta Romana parca a fost un alt conflict judecat de instante in urma unei majorari dorite de statul roman, la care evident Fonful Proprietatea nu a dorit sa participe proportional cu bani, nici nu a dorit sa ii fie diminuata cota de participare.

 

Disconnected

Well-Known Member
Primul charter din sezonul acesta spre LRM are 245 Pax/269. 115 urcă din SOF, restul de la OTP

Operat tot de Gullivair, în fiecare vineri
 
  • 👍
Reactions: 1 user

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Aeroportul Henri Coandă (Otopeni), cel mai mare aeroport din ţară, a ajuns la 4,9 milioane de pasageri în primele nouă luni din acest an, trafic în creştere cu 30% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit datelor transmise de oficialii companiei către ZF.

„Am avut în ianuarie-septembrie anul acesta 51.294 de mişcări (decolări şi aterizări) pe aeroportul din Otopeni, faţă de 42.292 de mişcări în perioada similară a acestui an“, a declarat pentru ZF Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, care administrează aeroporturile Henri Coandă (Otopeni) şi Aurel Vlaicu (Băneasa). El spune că operatorii aerieni şi-au reluat zborurile la frecvenţe apropiate cu cele de dinainte de pandemia de COVID-19 şi că până la final de an traficul pe Otopeni ar putea atinge nivelul de 6,5 milioane de pasageri.

 

lagrange

Well-Known Member
Vlad Stoicescu, managerul de strategie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti:
„Suntem în stadiul de implementare cu al doilea terminal, suntem în căutare de soluţii de finanţare.
Exproprierile sunt în curs de finalizare, avem 600 de hectare disponibile pentru dezvoltare. Suntem aproape gata de a demara eforturile pentru a construi un nou terminal“.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunţat din 2017 că vrea să construiască un nou terminal pe Aeroportul Internaţional Otopeni, un proiect cu o valoare de 818,5 mil. euro.

Este bine ca dupa 5 ani managerul pe strategie se afla .... in faza de cautare de solutii de finanțare....poate peste vreo inca 5 ani gasesti o solutie.
Rusinos....dar adevarat...

 
  • 👍
Reactions: 1 users

cristi_avb

Well-Known Member
fly-ra 2017
Chartere noi din OTP pentru S22:

KOS, din 10.06 - 23.09 - OTP - KGS
KEFALONIA din 11.06 - 10.09 - OTP - EFL
LEKFADA din 03.06 - 16.09 - OTP - PVK
TIRANA din 12.06 - 04.09 - OTP - TIA
RIMINI din 02.06 - 29.09 - OTP - RMI
AGADIR din 04.03 - 29.04 - OTP - AGA
MARRAKECH din 04.03 - 29.04 - OTP - RAK
IBIZA din 10.06 - 16.09 - OTP - IBZ
GRAN CANARIA din 04.06 - 22.10 - OTP - LPA
 

cristi_avb

Well-Known Member
fly-ra 2017
@Thomas Salut! Tarom opereaza mare parte din rute si anume : Kos, Kefalonia, Lefkada, Tirana cu AT72, Rimini, Agadir si Marrakech cu mix de A318/B737 in functie de gradul de umplere si locuri blocate la Wizz pe Gran Canaria, Blue Air pe Ibiza.
 
  • 👍
Reactions: 2 users

dexter

Banned
Neata. As fi curios sa va aflu si parerile voastre legat de acest subiect. Am constatat ca masinile care fac runway check merg cu viteza de 100 sau chiar 110 km/h. As fi curios ce verificare a pistei pot face ei la viteza aia, sau cum pot observa anumite lucruri mai marunte din mers cu viteza respectiva. Doar nu credem ca diverse obstacole au marimea unei mingi sau mai stiu eu ce pe care sa o zaresti de la distanta. Nu stiu eu de ce am eu impresia ca acest runway check se face mai mult asa de ochi frumosi, sau se axeaza pe obiecte mari. Sa zicem ca este o platbanda plata care zace pe sol, eu zic ca nu ai cum sa o vezi la viteza aia, si pe toata latimea pistei de 60 m incluzand si acostamentele. Poate doar sa ai norocul ca la un anumit moment intr-un anume unghi sa iti reflecte soarele in ea sa iti sara in ochi, altfel nici o sansa.

bfez7tx.png
 
Top