Fac acest trip report fiind constient ca este incomplet ,initial nu facusem pozele pentru a le pune pe site .
Plecarea din Otopeni ,in zori ,Helvetic Airways ,avion Fokker 100 , LF 100% :
Asteptand la ZRH ,am ocazia sa admir un Airbus A380 al Singapore Airlines (din pacate pe acesta nu l-am putut fotografia ,impiedicandu-ma niste jaluzele prost plasate ) si echipajul acestuia:
Apare si avionul nostru ,Edelweiss Air , Airbus A330-300 HB-JHQ ,aproape nou (are un anisor) ,botezat Chamsin ,dupa un vant arzator ce bate in Africa de nord:
A fost un zbor superplacut . Mancare si bauturi nealcoolice din belsug ,pentru alcool trebuia platit.
Dupa cca 10 ore de zbor ,ajungem la Punta Cana:
Ajunsi la Bavaro ,ne astepta camera ,exact cum o imaginam ,inclusiv jacuzzi pe balcon:
Am avut o saptamana apoi sa ne bucuram de plaja:
De mancare:
Fauna locala:
Din pacate ,a venit vremea sa ne intoarcem la aeroport:
Bineinteles ,acelasi Chamsin ne astepta:
Si la intoarcere catre ZRH ,zbor relaxant . LF 80% . FA foarte placute si la dus si retur . Cu mare placere voi mai zbura cu Edelweiss .
Alpii elvetieni in drum spre OTP :
Am ajuns la OTP:
Avionul care ne-a adus:
Plecarea din Otopeni ,in zori ,Helvetic Airways ,avion Fokker 100 , LF 100% :
Asteptand la ZRH ,am ocazia sa admir un Airbus A380 al Singapore Airlines (din pacate pe acesta nu l-am putut fotografia ,impiedicandu-ma niste jaluzele prost plasate ) si echipajul acestuia:
Apare si avionul nostru ,Edelweiss Air , Airbus A330-300 HB-JHQ ,aproape nou (are un anisor) ,botezat Chamsin ,dupa un vant arzator ce bate in Africa de nord:
A fost un zbor superplacut . Mancare si bauturi nealcoolice din belsug ,pentru alcool trebuia platit.
Dupa cca 10 ore de zbor ,ajungem la Punta Cana:
Ajunsi la Bavaro ,ne astepta camera ,exact cum o imaginam ,inclusiv jacuzzi pe balcon:
Am avut o saptamana apoi sa ne bucuram de plaja:
De mancare:
Fauna locala:
Din pacate ,a venit vremea sa ne intoarcem la aeroport:
Bineinteles ,acelasi Chamsin ne astepta:
Si la intoarcere catre ZRH ,zbor relaxant . LF 80% . FA foarte placute si la dus si retur . Cu mare placere voi mai zbura cu Edelweiss .
Alpii elvetieni in drum spre OTP :
Am ajuns la OTP:
Avionul care ne-a adus: