Panama City Tocumen (PTY/MPTO)

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

witze

Well-Known Member
Feb 13, 2012
2,047
1,258
153
48
Wuppertal
Flugstatistik / Flightmemory
Pe 1 si 10 aprilie am petrecut cateva ore la aeroportul Panama City. Am ajuns acolo cu KLM MD11 de la AMS dupa 11 ore de zbor. Din terminal am putut face niste poze doar prin geam, asa ca pozele lasa de dorit. Totusi am incarcat mai multe, chiar daca se aseamana, fiind totusi un aeroport destul de rar vazut pe la noi.

A319 Avianca
avianca.jpg

Copa este cea mai mare si prezenta linie aeriana din Panama, membra Sky Team. Opereaza cu B737 si Emb
copa737.jpg

copa737-2.jpg

copa737-3.jpg

copa737-4.jpg

copa737-5.jpg

copa737s.jpg

Copa a preluat compania columbiana Aero Republica si opereaza multe zboruri in Columbia
copa7371.jpg

copa7373.jpg

copaemb.jpg

Cu un Embraer ca aici in poza am zburat mai deparde la MDE
copaembr.jpg

copaembra.jpg

copaembrae.jpg

Destinatii
dep.jpg

Spre Europa opereaza direct numai KLM (MD 11)si Iberia (A 343)
deparv.jpg

ec-gbp1.jpg

ec-gpb.jpg

ec-gpb2.jpg

ec-idf.jpg

ec-idf1.jpg

ec-idf2.jpg

My ride back to AMS MD 11, PH-KCA
ph-kca.jpg

ph-kca1.jpg

ph-kca2.jpg

La dus am sosit de la AMS cu MD 11, PH-KCG
ph-kcg.jpg

ph-kcg1.jpg

Funny name ;)
sanpedrosula.jpg

Temperaturile peste de 30 de grade si umiditate mare

temps2.jpg

Shopping prin terminal
terminal.jpg

Highlight pt mine B 732 Venezolana
yv296t.jpg

In general aeroportul este destul de plin si mai de moda veche, cu o mocheta murdara, destul de old style pe jos. Scaunele din fata portilor de imbarcare sunt deasemenea dintr-un material textil destul de murdar. Am preferat sa stau in picioare sau sa ma plimb in loc sa ma asez. In rest erau zone de free Wi Fi si cu prize pt incarcarea telefoanelor mobile sau pentru laptops. Pentru a ajunge la Medellin in Columbia, Panama e mult mai convenabil (50 min de zbor) si mai usor de tranzitat decat Bogota, unde cei de acolo sunt extrem de obsedati cu controale exagerate. La intoarcere am stat cateva zile in Panama si sper ca in curand sa va pot prezenta si un trip report.

Oh da, superbe poze. In locuri d`astea mai vezi si altceva :) Venezolana este epic, chiar daca apare si o alta aripa in poza.
In America de Sud se pot poza avioane care pe alte continente sunt predate la ora de istorie.

Frumoase fotografii. Nici nu credeam ca mai sunt tri-reactoare care zboara! Felicitari.

KLM mai are inca MD 11 in uz! E cel mai misto avion cu care am zburat! E f spatios si confortabil!

Nu ai si din interior. cel mai frumos avion cu acre am zburat a fost un A330-300 ER de la Lufthansa.

KLM e ultima companie care zboara curse PAX regulate cu MD11. FinnAir a renuntat la ele dupa Jocurile Olimpice de la Vancouver.
In varianta cargo zboara destul de multe companii.
Ca si charter se zboara pentru armata Americana, miscari de trupe. Mai fac escala si pe OTP.

Cateva poze din interiorul MD11 KLM AMS-PTY, 1 aprilie 2012, KL 0757

DSC01438.jpg

DSC01442.jpg

DSC01447.jpg

DSC01448.jpg

DSC01451.jpg

09APR PTY- AMS Business class

DSC03610.jpg

DSC03611.jpg

Tuulai tata, mare e. Visul meu, MD11. Sper sa mai prind un zbor cu el, inainte sa il traga pe dreapta.
Acolo poti juca badminton.

Un plafon atat de inalt n-am mai vazut vreodata intr-un avion. Are cred ca mai mult de 3,5 m inaltime!

BETON ! Cat de vechi e MD-ul asta pentru ca are toate dotarile unui transoceanic actual!>
Pe langa ce postati, eu sunt ruda cea saraca!!!

Pai primele MD11 au fost livrate in 1990. Se zice ca in 2014 le scot si KLM din uz.

OK.
Apropo! Pot sa fac un nou director aici(in acest sector)? Am cateva de la Calgary din 2008!>