Parapantist de lângă Dej, atârnat de firele de înaltă tensiune FOTO/VIDEO

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Circa Viorel OCTAVIAN

Active Member
Feb 13, 2012
196
39
43
44
Cluj-Napoca
Titlu : Parapantist de lângă Dej, atârnat de firele de înaltă tensiune FOTO/VIDEO
Sursa : http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/parapantist-de-langa-dej-atarnat-de-firele-de-inalta-tensiune-fotovideo--94351.html
Autor : Răzvan Căucean
Data : 10 iulie 2012, 23:12

Un parapantist din localitatea clujeană Urişor şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a rămas atârnat de câteva fire de înaltă tensiune.Incidentul a avut loc în această seară în jurul orei 20:30. Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, care a sărit cu parapanta de pe un deal din Urişor, a rămas atârnat de mai multe fire electrice de înaltă tensiune. Doar norocul a făcut ca acesta să reuşească să atingă pâmântul cu vârful picioarelor şi să evite o tragedie. Mai mult decât atât, parapantistul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vecinii spun că bărbatul este un împătimit al acestui sport şi nu este la prima sa experienţă de acest gen, suferind numeroase accidentări în trecut. Vezi ce spun aceştia, în materialul video

La faţa locului s-au deplasat pompierii dejeni, dar şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Dej. O echipă de la Electrica a sistat furnizarea energiei electrice.

Parapantist Urisor 10 07 2012
 
Chiar acum am vrut si eu sa postez, vazand stirea la tv.
Parca e ceva cu firele de inalta tensiune vara asta.

Octavian, am editat mesajul si am "bagat" video.
 
Coincidenta ! Si eu am vrut sa postez filmuletul si fotografiile dar cand am vazut ca nu prea aduceau multa informatie in plus am zis ca e destul.

Nu doar firele sunt de vina. Parca e ceva anul acesta ca se intampla prea multe evenimente nedorite, prea multe accidente aviatice si prea multi au murit sau si-au pus viata in pericol. E prea mult amatorism si prea mult folclor in aviatie si lucrurile se cam fac dupa ureche. Din pacate e un domeniu care nu prea iarta iar cei scapati au avut un noroc extraordinar.