Paris

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

alex

Well-Known Member
May 24, 2012
3,095
1,367
153
60
CRAIOVA
Dragi colegi de forum
Apelez la bunavointa voastra si va adresez o rugaminte, aceea de a ma povatui pentru vizitarea Parisului, ce linie de autobuz, etajat, este mai avantajoasa raport nr. obiective/pret/conditii de transport oferite :
- L'Open Tour
- Big Bus (red line)

sau este mai avantajos cu transportul in comun cu calatorii nelimitate pe zi.

In speranta unui raspuns ,va multumesc frumos, anticipat, de ajutor!

eu nu am incercat decit bigbus - si mi-a convenit ... pleci de la trocadero - si tot acolo ajungi... intre timp poti sa cobori si sa urci in autobuze de cite ori vrei, si sa vizitezi locuri pe parcurs.
un lucru de evitat: metroul... inghesuiala, o gramada de scari si culoare - si in plus nu vezi nimic...

• 👍
Reactions: 1 users
Nu uita de Versailes. Obiectiv obligatoriu daca mergi in Paris, la vreo 30-40 de minute de mers cu trenul.

Urca-te pe tour Montparnasse sa ai panorama cu turnul Eiffel, e mai ieftin si ai privelistea mai faina ca de pe Eiffel. Nu uita sa dai o tura cu vaporasul pe Sena. Merita si seara, cand e orasul luminat frumos. In rest trebuie mers mult pe jos, asa ca incaltari comode! ;)

:) Va multumesc dragi colegi!
witze, voi locui la 10 minute de mers,pe jos, de tour Eiffel! Asa ca, sper, il vad si din camera!!!!!
Lasand gluma de oparte, va multumesc tuturor pentru info. Pe site-uri am gasit fel de fel de opinii si trasee. Voi m-ati ajutat ,mult, sa decid!