Am zburat joia trecută
OTP-
NYO.
Demență totală în avion. Aprox. 92%
LF in A321.
Am fost pe rândul 37, iar în spatele meu doi căpiați care au comentat tot zborul, au pus manele, iar la aterizare și-au făcut poze cu blitz pe culoar imediat după ce am atins pista.
A fost la limită să-i reclame. Probabil nu au chef de întârzieri și alte vociferări.
Am trecut în 5 minute de control și au urmat două zile și o seară prin Nykoping și Trosa. Cel din urmă e un sat foarte frumos și bine conservat. Restaurante pescărești, cafenele simpatice și biciclete disponibile cu 16 euro o zi întreagă. Iar trasee sunt destule pentru mers prin păduri, pe insule, pe plaje.
Sâmbătă, la întoarcere a fost cam 75-80%
LF.
Câteva cifre ale șederii în Suedia, pentru cei interesați:
*Bilete de avion: 20 de euro
*Cazare: Airbnb cu 155 de euro pentru 5 pers. (casă în pădure lângă Nykoping) + alt Airbnb cu 175 de euro pentru 5 pers. (casă în sat).
*Fel principal de mâncare (pește sau carne): 14-20 de euro în cele mai multe cazuri, bacșiș zero, apă gratis
*Bere: 7-10 euro în bar/restaurant sau 2-4 euro în supermarket/systembolaget
*Cafea + prăjitură: 5-8 euro
*Transport local (bus + tren): 35 de euro în total în două zile
În Suedia nu poartă nimeni mască, nefiind obligatoriu. Acum au un indice de 25 (față de 85 la noi) al cazurilor covid în ultimele 14 zile.
În cele două localități în care am fost au găsit doar 3 cazuri în ultimele 14 zile.
În schimb, se păstrează distanța socială, pe care o mențineau oricum și înainte de pandemie. Iar dezinfectant e peste tot.
Absolut totul e deschis, în afară de evenimente cu mai mult de 50 de persoane.
Nici o restricție în restaurante, cafenele. Suedezii foarte deschiși la vorbă și amabili, mai ales când aud că suntem români în vacanță. Au auzit numai de rău despre noi din presă.
Nici o tensiune, nici un stres. Numai relaxare am simțit, exact ca în celelalte vizite din anii trecuți.
Am avut asigurare medicală de la Groupama care acoperă și spitalizarea în caz de covid. A costat 27 de lei pentru trei zile.
Groupama nu va mai extinde acest serviciu, dar sunt alte companii care o fac: Uniqa, Mondial Assistance etc.
În caz că vă încântă mai multe recomandări, sunt pe recepție oricând.