D
Tarom, daca se continua asa. Pegasus nu e sigur (inca)
Nu prea înțeleg tema mea de casaTarom ar avea avantajul ca deja aduce ceva pax de la IAS. cati, nu stiu.
@Peter , tema de casa : LF pe IAS-IST in varianta actuala, cursa directa. Poti ?
De cateva luni încoace, îți garantez ca numărul de turiști in Istanbul a scăzut. Pe deasupra, de ce sa nu aibă si Tarom avantaj, daca, cum spui tu, Istanbul este 'extra fumat ca City break'? De ce crezi ca Istanbul fiind o destinație aglomerata, nu este un avantaj si pentru Tarom?Mai... nu prea sunt de acord. Ambii incep in vara, dar Pegasus ofera conexiuni catre toate statiunile turcesti.
Cel putin la inceput Pegasus cred ca o sa aiba un avantaj, pentru ca Istambul e extra fumat ca city trip.
PGT ofera cu orarul acela foarte si ei multe conexiuni atât pentru Turcia cât si pentru Asia si RusiaAmbele curse au felia lor de conexiuni. SAW catre statiuni, IST catre Asia. Ramane de vazut daca exista volume pentru 5/7 din start. Totusi ca sa deserveasca eficient conexiuni ROT ar trebui sa opereze macar 4/7. De gasit se gasesc oferte pe Momondo pentru CLJ-IST-PEK/HKG/SIN in bancul de seara cu 600-700 euro.
Nu stiu de ce ti se pare tie Istanbul extra fumat ca city trip, eu in Cluj stiu destul de putini care au fost la Istanbul, in schimb stiu foarte multi care au fost la Paris, Londra, Barcelona, Viena, Budapesta, Venetia, Roma, etc. Poate din Bucuresti, da, ca e mai aproape, din Cluj nu prea.Cel putin la inceput Pegasus cred ca o sa aiba un avantaj, pentru ca Istambul e extra fumat ca city trip.
De acord IST sau SAW va prinde din Ardeal, acolo se calatoreste mai mult spre Vest si mai putin spre S sau E. Va prinde usor usor ca destinatie, IST s-a dezvoltat enorm in ultimii 5 ani, o spun pt ca merg cel putin o data pe an acolo si vad evolutia in sens pozitiv, atat in zona europeana, dar si in cea asiatica , a acestui megalopolis care acum a ajuns la cca 18 mil locuitori/neoficial .Nu stiu de ce ti se pare tie Istanbul extra fumat ca city trip, eu in Cluj stiu destul de putini care au fost la Istanbul, in schimb stiu foarte multi care au fost la Paris, Londra, Barcelona, Viena, Budapesta, Venetia, Roma, etc. Poate din Bucuresti, da, ca e mai aproape, din Cluj nu prea.