Pegasus Airlines (PC/PGT)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Da, chiar si clujenii care merg frecvent in Turcia de obicei iau unul din charterele spre Antalya, deci nu ajung la Istanbul. Cei care au mers in Turcia cu masina nu cred ca sunt prea multi la Cluj, distanta fiind apreciabila.
 
Da, chiar si clujenii care merg frecvent in Turcia de obicei iau unul din charterele spre Antalya, deci nu ajung la Istanbul. Cei care au mers in Turcia cu masina nu cred ca sunt prea multi la Cluj, distanta fiind apreciabila.
Deci are toate premisele sa mearga cursa, fie spre Ist fie spre SAW, PG are conexiuni spre Turcia si tari asiatice , asa numitele stan countries; nu mai vorbim de TK care acopera mai toata Asia si mult din Africa, deci pt CLJ va fi o poarta catre Asia , fara a se mai pierede timp de conexiune in Vest.
Sa fin increzatori, ma uit cum a evoluat QR de pe OTP , au plcat modest cu 2- 3 zboruri weekly legate cu SOF si uite dupa numai trei ani ajung la 2 zboruri zilnice directe, fara a mai fi nevoie de SOF sa umple A320. Abia astept sa vina si Emirates, dar ma rog intru deja in alt topic
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Nu stiu de ce ti se pare tie Istanbul extra fumat ca city trip, eu in Cluj stiu destul de putini care au fost la Istanbul, in schimb stiu foarte multi care au fost la Paris, Londra, Barcelona, Viena, Budapesta, Venetia, Roma, etc. Poate din Bucuresti, da, ca e mai aproape, din Cluj nu prea.

Păi așa mi se pare mie. Nu deschizi o rută doar pentru City trip. Pegasus are mult mai multe de oferit decât Istanbul. Un Teheran de exemplu. Într-adevăr, poate sunt mulți clujeni care nu au văzut Istanbul, dar mă îndoiesc că sunt la fel de mulți care ar vrea să meargă.
 
Nu stiu de ce ti se pare tie ca Teheran ar fi mai ceruta decat Istanbul ... eu fac parte dintre cei care nu au o atractie fata de Turcia dar as vrea sa merg la Istanbul ... in schimb la Teheran nu mi-am pus vreodata problema sa merg. Nici conexiunile nu sunt de nivelul Istanbulului (nici pe departe), nici turismul si probabil nici traficul etnic. Ma rog, poate imi scape mie ceva.

Eu am destul de multi prieteni care merg in Asia si Africa in interes de serviciu, pentru ei un Istanbul cu conexiuni e excelent.
 
Pe 11.05 am zburat iar OTP-SAW-ASR, pentru o tura de patru zile in Cappadocia.
Zbor cu intarziere 30 de minute din SAW. Existenta unei singure piste si suprasolicitarea aeroportului provoaca uneori coada de 7-10 avioane la decolare.

ASR are un terminal minuscul. Daca ai bagaj de cala de la OTP prin transfer, iti soseste pe banda internationala, care e in alta incapere. Trebuie sa intrebi un angajat, altfel te uiti lung si crezi ca e pierdut.

Una peste alta, am luat OTP-SAW-ASR cu 90 EUR return. Un pret mult mai bun fata de Turkish.
Pe ruta asta, Pegasus are inca bagajele ieftine, la 11 EUR return.
Si asigura in continuare conexiune.
Niste romani zburau la AMS mai ieftin decat direct cu ROT sau KLM.

O companie de apreciat pentru multe avantaje. Se poate zbura si in India cu ei (la DEL), cu escala la Bishkek.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
@Dorin un LF pe tronsonul OTP-SAW? :)

Nu am numarat mai mult de 25-30 de scaune goale cu 738. Asta inseamna un LF de vreo 85%.
Zbor mai mult primavara si toamna cu ei si de fiecare data e cam la fel.
In schimb, pe ruta interna au avut spre 90% cu NG. Si au 3-4 frecvente zilnice. Asta in conditiile in care Turkish mai are inca vreo 3-4 frecvente. Totul pentru un oras de 1 milion de locuitori si o zona turistica aflata la doi pasi.
 
Inca ceva fain de la Pegasus. Recomand celor care au cel putin un zbor pe an cu ei.
In toamna lui 2014 m-am inregistrat in programul lor de fidelitate - Pegasus Plus. Totul foarte simplu, fara nici un cost.
De atunci am zburat de patru ori OTP-SAW return si de doua ori OTP-SAW-ASR return. Toate in decursul unui an.
De fiecare data am facut check-in online si dupa doar 16 zboruri am primit in cont puncte in valoare de aprox. 60 EUR, pe care le-am folosit pentru o noua rezervare.
E o medie de 3-4 euro cashback pe zbor (cele internationale sunt rasplatite cu 6-7 EUR).
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Poți posta asta în zona de "programe de fidelitate".


Sent from my mobile phone using Tapatalk
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Noul A320neo : TC-NBA :
13735504_10154431359509225_205725627_n.jpg

13817001_10154431359514225_1263244913_n.jpg
 
O informatie interesanta

"the Turkish carrier's Director (Sales & Network Planning), Emre Pekesen, said management has held talks with the Ukrainian Ministry of Infrastructure concerning a possible joint-venture but that nothing substantive had yet been agreed to.(...) However, while Pegasus Airlines sees enormous potential in its untapped market, he said Ukraine was only one of several countries the carrier is looking at in the region."

Turkey's Pegasus Airlines confirms interest in Ukraine
 
Promoție BLACK FRIDAY! Doar azi, 50% OFF pe toate rutele Pegasus cu zbor pana in Martie 2018! Detalii pe site!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Când multe locuri sunt prea multe într-un narrowbody? Când sunt 200? 210? 220? 239?
 
Reactions: 1 user
Cumva neobservat de nimeni (nici chiar de mine ... :p) Pegasus a început sa opereze zboruri regulate directe ("red-eye") pe ruta AYT-OTP cu plecare miercuri si vineri din AYT, joi si sâmbata de la OTP:

PC1541 23:55 AYT - OTP 01:50
PC1542 02:40 OTP - AYT 04:30

Zborurile sunt programate pâna la sfârsitul orarului de vara (29.10 ultima cursa OTP-AYT).

Zborurile sunt operate cu 320
 
  • 👍
Reactions: 4 users
verificasem când au început să zboare iar primele zboruri nu au fost disponibile pentru rezervare
 
Sunt încărcate și zboruri directe către Ankara (ESB)
 
  • 👍
Reactions: 2 users
da, din 04.08 si pâna pe 27.10 cu 2/7 (joi, duminica) ... foarte straniu ca nu stie nimeni ...oare cum vor sa umple avioanele?