• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Circa Viorel OCTAVIAN

Active Member
Feb 13, 2012
196
39
43
40
Cluj-Napoca
Nu e un nou look, e un look retro. Referitor la pozele inclinate cred ca va fi un regulament si doar pozele peste un anumit unghi vor fi acceptate, daca n-au un nimim de 30 de grade te paste rejectul.
 
  • 👍
Reactions: 1 users

B738

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 10, 2012
1,043
1,622
153
27
Cluj Napoca-Someseni - LRCL
Mda...poze inclinat pe un site care vrea sus....Pe Jetphotos nu am vazut poze inclinate si nici pe Airliners!Photoavia porneste o noua moda!!!!!
 

Catalin81

Banned
Jun 29, 2013
860
130
63
38
Craiova
Nu mai,nu va-ti prins,doar dinistran poate pune dalea in rest nimeni,ca doar el se ocupa pe acolo :). Deci nici o "moda" lansata,le pune ca sunt ale lui si PUNCT :)
 
  • 👍
Reactions: 1 users

Circa Viorel OCTAVIAN

Active Member
Feb 13, 2012
196
39
43
40
Cluj-Napoca
In Romania e adevarat ca primele sucite le-am vazut la Dnistran dar nu sunt sigur nici ca e singurul si nici primul dar cred cu tarie ca daca asemenea poze apar pe photoavia vor da site-ului o nota de originalitate pentru ca niciun alt site nu am vazut sa aiba asa ceva si sunt sigur ca site-ul va capata notorietate prin acest fel de fotografii asa cum airplane-pictures.net are ca nota de originalitate sectiunea aviation glamour pe care photoavia o copiaza cu nerusinare. Macar daca ar face-o cu fotografii profi/mai bune decat a site-ului copiat nu as zice nimic dar asa statutul de epigon se potriveste perfect. La ce scule au ar trebui sa le iasa minim ca in urmatorul link : http://www.marcelcristocea.ro/blog/aviation-glamour-day-2/
 
Last edited by a moderator:

mrares

Active Member
Mar 24, 2013
638
84
43
Hell
Ce postati voi aici este de un prost gust si o rautate iesita din comun! Sunteti cu mintile mult prea odihnite si aveti prea mult timp liber! Chiar va place la nebunie cearta si scandalul sau care ii problema voastra? Nu va convine nu puneti poze da nu bagati de vina de parca ati fi obligati sa o faceti! Este timpul si momentul sa va maturizati si sa treceti mai departe si nu sa va faceti frati cu penibilul si prostul gust! Tot o dati in sus si in jos ca voi nu sunteti rospotters(cred ca am cel putin 20PM-uri in care tot imi repetati ca nu sunteti rospotters) si intradevar nu sunteti, sunteti mult mai jos deoarece la noi nu s-a pus niciodata problema sa facem un topic in care sa va improscam cu noroi asa cum faceti voi aici! Spuneti ca nu sunteti rospotters, nu sunteti, noi nu stim sa barfim si nici sa improscam cu noroi asa cum faceti voi, cautati toate denumirile pe care ni le atribuiti cu nerusinare si vedeti despre ce ii vorba! Aveti toti o varsta dar din pacate va comportati ca niste copii razgaiati si extrem de prost crescuti, Caragiale ar gasi in voi cel putin 1000 de continuari la "Domnul Goe"!

Rugamintea mea este sa imi si stergeti contul (da din nou) si toate postarile deoarece din punctul meu de vedere este o jignire sa fiu asociat cu o cumunitate a carei admini nu stiu decat sa barfeasca si sa improaste cu noroi mai ceva ca o masina de tencuit automata!

Rares Matei[DOUBLEPOST=1403530152][/DOUBLEPOST]Oricum nu prea inteleg ce va tot $#^# pe voi grija ce facem si cum facem noi?
 

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
Feb 9, 2012
4,189
2,404
303
55
Göttingen/Germania
Flugstatistik / Flightmemory
[IMG]
Limbajul este un pic deplasat, dar pentru ca înteleg sentimentele tale îl accept a atare.

Si eu am încercat (ce-i drept, mai printre rânduri si decent, dar nu am fost înteles se pare).

Îi rog pe cei de aici, care sunt foarte interesati sa discute despre ce si cum se întâmpla pe photoavia si despre dedesubturile de acolo, sa o faca mai degraba pe privat.
 
  • 👍
Reactions: 1 users

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,217
2,769
903
41
NZNV
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Se pare ca cei care aveau domeniul forumer.ro au decis ca nu mai au nevoie de el, GDPR, etc, si au decis sa renunte la el.