Pilotii Wizz Air, tur de testare pe Airbus A321neo

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air a prezentat ieri, 22 septembrie, împreună cu Airbus, aeronava de ultimă generație A321neo pe aeroportul din Budapesta și a început un tur de testare pentru piloții WIZZ.

Încă de la primul său zbor din 2004, Wizz Air și-a dezvoltat continuu rețeaua sa de rute la prețuri reduse, oferind acces tuturor călătorilor la zboruri accesibile. WIZZ a operat întotdeauna aeronave din familia Airbus A320 și, în noiembrie 2015, primul avion A321ceo a intrat în flota WIZZ, permițându-i companiei aeriene să ofere mai multe locuri către mai multe destinații la cele mai mici tarife WIZZ și să îmbunătățească experiența de călătorie a pasagerilor săi cu noi culori de interior, o ambianță mai plăcută în cabină, scaune confortabile din piele și mai multe opțiuni de locuri în cabină. 30 de A321ceo se vor alătura flotei WIZZ până în 2018 și, în 2019, va recepționa prima aeronavă Airbus A321neo din cele 110 comandate la Paris Air Show în 2015. Livrările de A321neo vor continua până la sfârșitul anului 2024.

IMG_1042.jpg


Wizz Air, care operează în prezent una dintre cele mai tinere flote din Europa, cu 63 Airbus A320 și 10 aeronave A321ceo cu o vârstă medie de 4 ani, și-a luat întotdeauna angajamentul să susțină tehnologii inovatoare eficiente și ecologice. Încorporând cele mai recente inovații, inclusiv îmbunătățirea performanțelor la sol și ale aerodinamicii, motoare de generație nouă și dispozitive sharklet pentru aripi, aeronava A321neo livrează cel mai mic consum de combustibil specific categoriei sale, cu peste 15% economii de combustibil comparativ cu aeronavele cu un singur culoar de astăzi, precum și emisii de CO2 mai mici și niveluri reduse de zgomot.

IMG_1044.jpg


Deoarece Wizz Air este unul dintre partenerii cheie ai Airbus, piloții WIZZ sunt primii care testează A321neo, cel mai bine vândut avion cu un singur culoar. Echipa de căpitani WIZZ, inclusiv Zoltan Szabo, Chief Pilot la Wizz Air, va zbura de la Budapesta către șapte destinații europene pentru testarea caracteristicilor de manevrare ale A321neo, cele mai bune din clasă. Diederik Pen, Chief Operations Officer la Wizz Air, a declarat: “Suntem bucuroși să începem testarea aeronavei Airbus A321neo care urmează să fie adăugată flotei WIZZ începând din 2019. Suntem siguri că noua aeronavă ne va permite să reducem și mai mult costurile de operare pentru afacerea noastră și să le oferim pasagerilor cele mai mici tarife în rețeaua noastră diversă de rute. Pe lângă îmbunătățirea ofertei noastre pentru clienți și a experienței de zbor, suntem mândri că putem reduce influența asupra mediului prin îmbunătățirile ecologice semnificative aduse de tehnologia inovatoare ale A321neo.”

IMG_1043.jpg


Continue reading...