Plângeri

  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
  • Forumul a fost upgradat la o versiune noua. Daca intapinati probleme va rog sa le raportati.
May 7, 2013
1
0
1
romania
#1
E cam dificil să depui o plângere în acest aeroport. Acesta este e-mailul pe care l-am trimit de curând la următoarea adresă [email protected]
Asta ca să-mi spun și eu părerea și să afle lumea de sictireala din Târgu Mureș!

Aeroport cu de toate.

Bună ziua,

Scriu prezentul e-mail fiindcă este a doua oară în ultimele două luni când plec în Bergamo din aeroportul dumneavoastră și-am dat de fiecare dată de aceleași probleme.
Când am cerut să fac o plângere, mi s-a spus că sunt organizații diferite, că nu răspund una pentru cealaltă, că trebuie să ies și să stau din nou la coadă, dacă vreau să depun plângere. Am plecat, fiindcă pierdeam avionul. Acum ajung în aeroport, aceleași probleme. În primul rând, oamenii care lucrează aici sunt fără bun simț, fac treaba pe fugă și-n scârbă, de parc-ai fi un evreu în drumul spre gazare. Nu știu care sunt salariile lor și cât de mult stau la muncă, dar atâta timp cât au un job, ar trebui voi, în primul rând, să le cereți să-l facă așa cum trebuie. Să nu spun de informații suplimentare, sunt atât de plictisiți de viață că te fac să te simți ca ultimul neghiob. Că ce, nu știi??
Apoi, ce ține de securitate. Eu înțeleg că din cauza pantofilor mei pâlpâie, dar dacă-mi cereți să mi dau jos, am pretenția de a mi se oferi papucei de unică folosință, să nu mă mai plimb desculță prin aeroport, până mi se verifică bagajul.
Iar dacă mi-am pus o cremă de 200 de ml, pot să-mi ceară frumos s-o dau la cineva afară sau să renunț la ea, fără să mă ia peste picior.
Și nu pot să pricep cum atâția oameni care lucrează aici pot avea întârzieri la cinci zboruri pe zi, când oamenii stau la cozi interminabile, fiindcă pe rezervare scrie o oră, dar în realitate nu se ține cont.
Deasemenea ar mai fi faptul că nu funcționează ecranele. Dacă stau sus în cafenea să beau o apă plată (că minerală nu există) și eventual să fumez o țigară (atunci când găsești țigări!!) nu pot vedea orele la care-mi este zborul, la care începe îmbarcarea și așa mai departe.
Per ansamblu, lasă mult de dorit acest aeroport.
O zi bună.