Platforma noua

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,314
2,897
903
Aotearoa
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Aici urmeaza sa postez informatii legate de noul forum.
Pentru inceput:
- PM a devenit Conversations. Se aceseaza prin butonul Inbox din dreapta sus.
- pentru un how-to legat de BB codes, accesati http://forum.fly-ra.com/help/bb-codes
- automat sunteti abonat la alertele unui thread, daca sunteti initiatotul discutiei
- subforumurile se pot accesa dand click pe "Sub-Forums"
- au revenit reclamele, dupa cum ziceam, forumul se autosustine (costuri: motor forum, host, domeniu, etc). Posibil sa introducem un fel donatie pentru scoaterea reclamelor.
- pentru a va adresa unui membru, puteti folosi @ dupa care incepeti sa tastati username-ul. Va apare o lista cu membri si selectati persoana dorita. Astfel acea persoana va primi o alerta, ca s-a mentionat numele lui.
- cand dati quote unui mesaj, persoana citata primeste o alerta
- am extins paleta de smilie-uri. Lista completa o gasiti aici -> http://forum.fly-ra.com/help/smilies
- in forumul cu discutii despre "companii aeriene din Romania", sunt afisate logo-urile companiilor. Urmeaza companiile din strainatate.
NOU
- iconite "dedicate" la "companii aerinene din strainatate"
- este posibila de imperechere a contului de pe forum cu contul de pe facebook (in teste)
- este posibila coreare de cont via facebook (in teste)

Se va edita pe parcurs.

Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 1 users
Inca o data trebuie sa imi exprim bucuria ca forumul nostru merge din bine in mai bine. Eu nu sunt impotriva reclamelor deoarece deocamdata nu sunt enervante si mai ales ca aduc bani.

Am descoperit o proble la emoticoane, cand se foloseste browserul Chrome.
Emoticoanele apar ca si imaginea de mai jos.
Investighez.
smiley.jpg
[DOUBLEPOST=1384458977][/DOUBLEPOST]Rezolvat!

update la primul mesaj

Arata bine introducerea logo-urilor companiilor aeriene in sectiunea respectiva.

• 👍
Reactions: 1 users
Urmeaza si companiile din strainatate, dar e de munca.
Updatat primul mesaj.

• 👍
Reactions: 2 users
Update la primul mesaj.

Acum puteti cauta pe forum fara a mai accesa forumul. Interesant nu?

Daca folosesti Google Chrome castigi, din nou. Am instalat un plugin cu ajutorul caruia cautarea in forum a devenit mai usoara.
Toata cautarea se desfasoara in Chroma Omnibox, sau mai popular: in address bar.
Daca tastati forum.fly-ra.com, cateodata ajunge sa tastati doar inceputul, auto-compete isi face treaba, Chrome va va propune sa cautati pe forum.

omnibox+1.jpg

Apasand pe TAB, automat se trece de la adresa la cautare.
omnibox+2.jpg

Intrebari, nelamuriri?