Poze facute din aer

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

witze

Well-Known Member
Feb 13, 2012
2,031
1,249
153
47
Wuppertal
Flugstatistik / Flightmemory
[IMG]
Carpatii vazuti din aer:Umbra CRJ900 gata sa intre sub plafon spre OTP
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Cam putina zapada!!! dar oricum peisajele sunt dementiale, era mult mai frumos sa fi fost totul alb. PS. coane ai idee cam ce zone sunt ,pe ce traseu sa zburat ?
Astept cu nerabdare poze de la vara cand presupun ca o sa aterizezi "acasa" .:) Garantez prezenta mea la spotting,sa ma fotografiezi din avion :) plus ca vreau sa faci cateva poze cu orasul de sus daca se aterizeaza pe 09 sau la decolare.
 
Gloria sau sundog

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 
Superrrr poza !!!! bravo coane :) chiar rula si un avion pe una din piste :p . Culmea,la ce trafic au nu ai surprins nimic si prin aer.
 
Nu imi apartine, insa este fabuloasa.

8eos2.jpg


Two Soviet MiG-29 aircraft en route to an air show in British Columbia are intercepted by F-15 Eagle aircraft of the 21st Tactical Fighter Wing. Camera Operator: KEVIN L. BISHOP Date Shot: 1 Aug 1989
 
  • 👍
Reactions: 3 users
Radule si acuma sunt destui care fac poze pe film si inca ce poze,au aparut metode de a imbunatatii procesarea pe langa vechea metoda se mai aplica alte chestii si iese super.
Intreabal pe Petru Dimoff si te lamureste,el foloseste si pe film,mi-a zis mie odata ce proceduri se mai aplica dupa vechea metoda pe care o stim cu totii dar nu am retinut.Am curaj sa fac pariu ca in 89 nu aparea asa :) acum au adaugat imbunatatiri cu noua tehnologie si au dat cu ea pe net.Parca vad ca varianta originala abea descifrezi ce era in poza.Plus de asta nu erau obiective asa bune pentru distante asa mari.Eu cred ca poza e upgrade :)
 
Am trecut chiar putin la sud de Dunare si am prins niste cadre
Oltul


probabil Turnu Magurele sau Giurgiu?


Varna sau Burgas


coasta Marii Negre, partea de mai sus e in Ro
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Da, Balchik, militar