• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Poze facute din aer

Catalin81

Banned
Cam putina zapada!!! dar oricum peisajele sunt dementiale, era mult mai frumos sa fi fost totul alb. PS. coane ai idee cam ce zone sunt ,pe ce traseu sa zburat ?
Astept cu nerabdare poze de la vara cand presupun ca o sa aterizezi "acasa" .:) Garantez prezenta mea la spotting,sa ma fotografiezi din avion :) plus ca vreau sa faci cateva poze cu orasul de sus daca se aterizeaza pe 09 sau la decolare.
 

Catalin81

Banned
Superrrr poza !!!! bravo coane :) chiar rula si un avion pe una din piste :p . Culmea,la ce trafic au nu ai surprins nimic si prin aer.
 

alex

Well-Known Member
Premium Member
Daca e facuta de tine, si nu e satelite, te felicit!! Super!!
 

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Nu imi apartine, insa este fabuloasa.Two Soviet MiG-29 aircraft en route to an air show in British Columbia are intercepted by F-15 Eagle aircraft of the 21st Tactical Fighter Wing. Camera Operator: KEVIN L. BISHOP Date Shot: 1 Aug 1989
 

Catalin81

Banned
Radule si acuma sunt destui care fac poze pe film si inca ce poze,au aparut metode de a imbunatatii procesarea pe langa vechea metoda se mai aplica alte chestii si iese super.
Intreabal pe Petru Dimoff si te lamureste,el foloseste si pe film,mi-a zis mie odata ce proceduri se mai aplica dupa vechea metoda pe care o stim cu totii dar nu am retinut.Am curaj sa fac pariu ca in 89 nu aparea asa :) acum au adaugat imbunatatiri cu noua tehnologie si au dat cu ea pe net.Parca vad ca varianta originala abea descifrezi ce era in poza.Plus de asta nu erau obiective asa bune pentru distante asa mari.Eu cred ca poza e upgrade :)
 
Top