• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Prague Ruzyně (PRG/LHPR)

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Six Vietnam Airlines London flights will stop in Prague
Group demand is the reason for rescheduled Vietnam Airlines flights to Gatwick 6x during summer holidays. Boeing 777-200 will serve Hanoi - London - Prague - Hanoi on 03, 06 and 10.07. Opposite direction VN144 Hanoi - London flight will stop in Prague on 14, 17 and 21.08.2012.
sursa: planes.cz

O alta palma pentru cei dela LHBP.

Visitor

Member
Bucuria spotterilor.
Cele 3 zboruri de la LHR cu escala la PRG au trecut pe la mine spre HAN,2 am puscat si eu ;)
Si o mica corectie la situl planes.cz,HVN144 este LHR-HAN.

dxb777

Well-Known Member
Astazi, Air Arabia a anuntat ca va incepe zborurile spre Praga din 11 decembrie 2018, de 5 ori / saptamana.

G9582 Sharjah – Praga 08:00 – 11:50 / zilnic, mai putin luni si vineri
G9585 Praga – Sharjah 21:05 – 06:10+1 / zilnic, mai putin luni si vineri

Inceperea zborurilor spre Bucuresti este “inca analizata”, afirma oficialii companiei. cc @Disconnected, care anunta "in premiera", cu surle si trambite, ca Air Arabia va veni la Bucuresti in octombrie 2017. Oh, well...

• 👍
Reactions: 1 user

Dorin

Well-Known Member
Mușcați-vă de cur în altă parte.
Era de ajuns știrea cu Air Arabia. Fără surlele și trambitele voastre.

• 👍
Reactions: 3 users

dxb777

Well-Known Member
Fix pentru bucata asta ar trebui sa primesti ban cel putin o luna.
De ce nu va faceti voi doi un forum separat?

Pentru ce, ca am zis o realitate? Come on... Citeste articolul respectiv si ai sa vezi "in premiera", surle, trambite, etc.

Cristisor

Well-Known Member
Oameni buni, continuati sa va atacati pe celalalt. Daca nu sari tu pe el, sare el pe tine. Propuneti voi o rezolvare :)

dxb777

Well-Known Member
Din 29.10, Korean Air va zbura cu 787-9 Dreamliner la Praga de 3 ori / saptamana.

Seul – Praga 12:50 – 16:10 / luni, miercuri, sambata
Praga – Seul 18:30 – 12:40+1 / luni, miercuri, sambata

• 👍
Reactions: 1 users