Primele zboruri charter din Timisoara pentru vara 2016 au fost anuntate

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Companiile aeriene şi operatorii de turism au anunţat primele curse charter care vor opera în perioada iunie – septembrie 2016 de pe aeroportul TSR.

Este vorba despre 4 destinaţii spre care s-au operat zboruri charter şi în anii precedenţi – Creta (Heraklion), Rhodos, Zakynthos şi Antalya – plus o nouă destinaţie, Bodrum, Turcia. Zboruri charter spre Creta – Heraklion vor fi operate de două ori pe săptămână – în zilele de marţi şi miercuri. Zborurile operate în ziua de marţi vor începe în data de 7 iunie, cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.15 – aterizare Heraklion la ora 15.30. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 15 iunie cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.05 – aterizare Heraklion la ora 15.05.

Zborurile charter spre Rhodos vor începe în data de 17 iunie şi vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de vineri, cu decolare din Timişoara la ora 13.10 – aterizare în Rhodos la ora 15.10. Primul zbor charter spre Zakynthos va începe în 13 iunie. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de luni, cu decolare din Timişoara la ora 13.05 – aterizare în Zakynthos la ora 14.50.

Zborurile charter spre Antalya vor avea două frecvenţe pe săptămână, în zilele de miercuri şi sâmbătă. Zborurile operate miercuri vor începe în data de 7 iunie, cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.40 – aterizare Antalya la ora 15.55. Zborurile operate în ziua de sâmbătă vor începe în data de 18 iunie cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.40 – aterizare Antalya la ora 15.55. Spre noua destinaţie de vacanţă – Bodrum, se vor opera curse charter în fiecare zi de joi începând cu data de 16 iunie, având următorul orar: decolare Timişoara la ora 14.45 – aterizare Bodrum la ora 16.45.

Toate cursele charter de mai sus vor fi operate de Blue Air. Agenţiile de turism oferă şi vacanţe spre Mallorca şi Costa Brava, zboruri de linie Wizz Air pe ruta Timişoara – Barcelona în zilele de luni şi vineri. Alte zboruri charter: Antalya cu Freebird Airlines (2x saptamanal), Antalya cu Corendon Airlines (o data pe saptamana), Antalya cu Air Bucharest (o data pe saptamana) si, posibil, Skiathos cu TAROM – ii multumim lui Razvan Calinescu pentru completare. Foto: Black Labrador13.

Continue reading...