• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Probleme site

Catalin81

Banned
Am si eu o nelamurire in legatura cu functionarea site-ului.De vre-o 2 saptamani de la acel conflict avut cu mai mari destepti ai site-ului la scurt timp a inceput pagina sa faca figuri.Va rog sa-mi spuneti si mie domnilor administratori ce se intampla si ce mi s-a facut la cont de nu mai imi merge.Intra foarte rar dupa 10 refresh-uri,dupa care dau sa accesez un topic sta sa incarce 2-3 min. si da eroare sau ma scoate la prima pagina etc.Nu vreau sa aud ca vezi doamne este de la mine din pc. sau mai stiu eu ce ca nu tine.Toate paginile pe care le accesez merg normal numai acest site nu.Nu puteti sa veniti cu aceste argumente de 2 lei pentru ca niste chestii se intampla si au efect tocmai dupa cel conflict,nimic nu este intamplator.Astept raspunsul vostru pe aceasta tema.

TotalGruv

Administrator
Staff member
Mai am si eu astfel de probleme din cand in cand...

Momentan nu se stie de ce dar se investigheaza.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

CalinCLJ

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Eu pe cuvant ca nu mai pot ! Cataline, tu chiar nu te poti controla? Nu poti avea un mesaj normal? Trebuie musai sa fii violent ? Daca iti spun ca nu "ti-a facut" nimeni nimic, ma crezi ? E o lume libera, daca tu consideri ca cineva "te persecuta", du-te frate in alta parte.
Sincer acum, trebuie ca de fiecare data cand scrii sa imi creasca tensiunea ?

• 👍
Reactions: 2 users

mrares

Active Member
Thomas noroc cu rugamintea ta..... ca altfel m-as fi dat de 3 ori peste cap si as fi devenit .....

Dumitru Fabian

Active Member
O doamne ...
facepalm_227785.jpg

• 👍
Reactions: 3 users

TotalGruv

Administrator
Staff member
Caline nu-i mai da si tu apa la moara... E clar ca omul sufera de lipsa de atentie (sau cel putin de cei 7 ani de acasa).

Cataline: Atat timp cat nu intrebi politicos, cel putin de catre mine, de acum incolo vei fi ignorat complet. Acum chiar nu ai nicio scuza pt limbaj... nu te-a "provocat" nimeni... Daca nu ai ceva ce poti spune politicos, atunci mai bine abtine-te ca in vorba aia: "daca taceai... filozof erai"

Dar daca vrei neaparat sa le confirmi tuturor bainuielile asupra nivelului tau de inteligenta si maturitate nu ai decat sa dai reply... dar dupa cate ai dat dovada pana acum... nu cred ca ai abilitatea de te abtine... dar te rog sa o faci... poate mai e cineva pe forum care inca nu a ras de tine si tii mortis sa-l (s-o) bine dispui asa ca dupa sarbatori.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

• 👍
Reactions: 8 users