Promotie TAROM: bilete dus-intors de la 79 EUR si 99 EUR (cu taxe incluse)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
79 Euro (toate taxele incluse) pentru zboruri din Bucureşti spre Roma și Viena, respectiv 99 Euro (toate taxele incluse) pentru zboruri din Bucureşti către Atena, Salonic, Praga și Stockholm.

Perioada de vânzare este 28-31 iulie 2016. Locuri limitate la aceste tarife. Călătoriile pot fi începute și din alte puncte din Romania de unde TAROM operează zboruri directe către București (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timișoara, Suceava, Iași), cu plata unei diferențe de tarif și taxe de aeroport. Oferta este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 1 octombrie 2016 – 31 octombrie 2016 (data ultimului retur), pe curse operate de TAROM şi este supusă unor termene si condiţii (durata minima de şedere la destinaţie este de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar durata maximă de ședere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro, restituirea nu este permisă).

Cumpara biletele pe www.tarom.ro si participa la concursul cu premii!

Cumpărând bilete de avion la oferta specială de pe website-ul TAROM www.tarom.ro sau varianta mobilă m.tarom.ro și alegând plata cu cardul, pasagerii pot intra în cursa pentru câștigarea unor premii constând în 3 vouchere-cadou în valoare de 100 EUR fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 31 martie 2017 pentru plata parțiala/ integrală a unui bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM. Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți ce va avea loc în data de 4 august 2016 prin intermediul paginii www.random.org.

Continue reading...