Promotii Air France KLM: peste 50 de destinatii reduse cu pana la 40%

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Air France si KLM lanseaza campania ofertelor de toamna, reducand pretul biletelor de avion cu pana la 40% la peste 50 de destinatii. Campania promotionala este valabila pana pe 21 septembrie pentru numeroase destinatii intercontinentale, dar si europene. Beneficiaza de preturi speciale destinatii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa, dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian.

Pe continentul nord – american preturile incep de la 467 euro pentru un bilet dus-intors la Miami, 482 euro pentru un bilet dus-intors la Toronto si 507 euro pentru un bilet dus-intors la New York. Zborurile dus-intors catre Africa incep de la 502 euro pentru Nairobi, 596 euro pentru Zanzibar si 614 euro pentru Johannesburg. Turistii care cauta vacante in Caraibe si Oceanul Indian pot profita de ofertele KLM in Saint Martin de la 628 euro, Curacao de la 733 euro si Bonaire de la 829 euro. In promotie la Air France se afla si Punta Cana de la 779 euro, zbor dus-intors.

Pentru calatorii care isi doresc sa ajunga in Brazilia, Air France-KLM a pus in vanzare bilete incepand de la 622 euro de persoana, dus-intors, in Sao Paulo, si 663 euro de persoana, dus-intors, pentru Rio de Janeiro, incluzand o reducere de 15 – 30% fata de pretul normal al biletului. Asia este o destinatie excelenta pentru o prima calatorie intercontinentala, iar preturile disponibile contribuie si ele din plin la aceasta concluzie. Destinatiile-vedeta ale acestei promotii sunt Beijing de la 410 euro, Shanghai de la 418 euro, Hong Kong de la 462 euro, Bangkok de la 520 euro si Singapore de la 608 euro.

Europa de la 89 EUR, zbor dus-intors

Paris, orasul care gazduieste si hub-ul aerian Air France, beneficiaza de o reducere considerabila, iar un zbor dus-intors incepe de la 89 euro. De asemenea, la KLM se afla in promotie Amsterdam, de la 109 euro, dar si alte orase europene: Edinburgh de la 169 euro, Bergen si Stavanger de la 189 euro. Perioada de vanzare este pana pe 21 septembrie pentru toate destinatiile. Calatoriile pot fi efectuate pana pe 30 iunie 2018. Preturile promotionale includ zbourile dus-intors si sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.ro si www.klm.ro, cat si la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.Continue reading...