Promotii Air France-KLM: reduceri de pana la 45% pentru 90 de destinatii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Air France KLM lanseaza astazi promotia cea mai asteptata a anului, care include peste 90 de destinatii reduse cu pana la 45% din pretul biletului de avion.

Astfel, calatorii care inca nu si-au rezervat vacantele pentru lunile urmatoare sau pentru primavara anului viitor au acum sansa de a profita de reduceri semnificative la destinatii precum India, Africa de Sud, China, Columbia, Brazilia, insulele din Caraibe, SUA, Canada si multe alte tari de pe toate continentele lumii. Pretul unui zbor catre Asia si Africa incepe de la 499 euro, catre Caraibe si Oceanul Indian, de la 598 euro, iar catre America de Nord, de la 585 euro.

Destinatiile-vedeta sunt cele din America Centrala si de Sud, pasagerii avand acces la preturi precum 598 euro pentru Panama sau 599 euro pentru Bogota. Amsterdam, Paris si Stockholm se regasesc si ele in oferta, la preturi foarte bune: Amsterdam, de la 129 euro, Paris, de la 169 euro, si Stockholm, de la 159 euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi rezervate pe airfrance.ro si klm.ro. Spor la calatorit!

Continue reading...