RECENZIE ZBOR AIR FRANCE AF8: PARIS – NEW YORK CU BOEING 777

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Eu as fi incantat daca aici s-ar posta trip review-uri, si nu linkuri catre site-uri personale/bloguri/etc.

1. Momondo și Skyscanner nu sunt agenții
2. Pasagerii nu sunt "rejectați" (cred că ai vrut să zici "respinși"), probabil sunt aleși aleatoriu de sistem pentru control suplimentar. Eu am pățit-o de două ori, adică m-au controlat de urme de explozibil (de parcă ar conta...)

În rest, mi-a plăcut recenzia. Eu în schimb nu recomand absolut deloc zborul către US prin Franța. La ăia grevele sunt sport național.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 👍
Reactions: 1 users
Mulțumim pentru recenzie.
"În urmă cu câteva luni am zburat cu Lufthansa pe ruta Frankfurt – New York și dacă ar fi să compar serviciul on-board și mâncarea oferită, Lufthansa ar primi nota 8, iar Air France un 6 destul de exigent."

-> Din ce am citit mai departe, bănuiesc că ai vrut să spui ”indulgent” în loc de ”exigent” :)

Asa este, corectasem însă e ciudat ca nu s-a salvat, însă recunosc ca am dat publish fara prea multe revizii. Mulțumesc pentru warn

Sent from my iPhone using Tapatalk