• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Status
Not open for further replies.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,042
2,525
203
NZNV
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
1. Precizari:
Prezentul regulament vine in completarea Regulamentului forumului nostru.
Postarea anunturilor si a mesajelor in aceasta sectiune atrage dupa sine acceptarea tuturor termenilor si conditiilor din prezentul regulament si cel al forumului fly-ra.
Utilizatorii care posteaza anunturi/mesaje in aceasta sectiune sunt de acord ca fly-ra sa furnizeze la cerere catre institutiile statului roman, abilitate conform legii sa detina astfel de informatii, datele confidentiale cu privire la contul lor de utilizator pe forum.
In situatia in care doriti o implicare din partea fly-ra in gestionarea unor eventuale probleme aparute, cererile dumneavoastră (transmise prin PM sau e-mail) vor fi adresate staffului.

2. Declinarea responsabilitatii:
fly-ra NU isi asuma raspunderea asupra corectitudinii anunturilor si NU are nicio responsabilitate juridica fata de informatiile publicate de utilizatorii acestui forum.
Utilizatorii care sunt interesati de anunturile din aceasta sectiune sunt de acord cu asumarea responsabilitatii de a verifica corectitudinea informatiilor si a tranzactiilor. Acestia sunt sfatuiti sa-si ia maximul de precautii inainte de finalizarea unei tranzactii pentru a preveni posibilitatea unei inselaciuni!
fly-ra NU incurajeaza deschiderea thread-urilor in numele altor personae. Initiatorii sunt direct responsabili de corectitudinea si veridicitatea datelor/informatiilor postate!

3. Conditii de postare a anunturilor/mesajelor:
Titlul fiecarui topic va contine obligatoriu unul din prefixele: vand, cumpar, schimb, donez. Titlul va contine si o descriere neutra a produsului oferit/cerut fara a contine si alte apelative.
Continutul topicului va contine obligatoriu o descriere a produsului respectiv. Se recomanda ca produsele scoase la vanzare sa fie insotite de o poza pentru a mari sansa ca ele sa fie cumparate.
In cadrul sectiunii Mica Publicitate produsele scoase la vanzare NU se vand in sistem de licitatie! In acest sens fiecare produs scos la vanzare va avea OBLIGATORIU un pret estimativ. Dupa caz se precizeaza daca suma ceruta e negociabila sau nu!
Este interzis sa faceti double-post. Exceptie la aceasta regula se poate face in cazul in care se modifica pretul semnificativ, produsul nu se mai vinde/a fost vandut prin alte metode sau postul respectiv sustine o situatie ce nu poate astepta.
Este obligatoriu ca dupa finalizarea tranzactiei/retragerea ofertei, initiatorul sa anunțe acest lucru în topic.
In cazul in care considerati ca prețul cerut este mare pentru buzunarul personal NU jigniti vanzatorul sau alti useri participanti la "negociere".
Nu abuzați de smiley-uri, fonturi mari sau culori suparatoare ochiului! Orice post de genul "scump doamna, scump, dincolo era mai ieftin" ori "super pret" sau "mai scade daca vrei sa vinzi" va fi considerat spam si va fi sanctionat ca atare.
Pentru orice incalcare a regulamentului Micii publicitati folositi comanda report.
Nu acceptam reclama la site-uri care contin servere private sau ilegale cu jocuri online.
Daca regulamentele producatorilor sau furinizorilor interzic vanzarea "produsului" atunci postarea pe forumul fly-ra in sectiunea de Mica Publicitate este strict interzisa.

4. Prevederi finale:
Ne rezervam dreptul de a sterge orice anunt/mesaj care nu respecta prezentul regulament fara nicio notificare in prealabil.
Prezentul regulament poate fi modificat fara preaviz. Modificarile intra in vigoare in momentul publicarii.
 
Status
Not open for further replies.