• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Romanii aleg Air France-KLM pentru a calatori spre America de Nord si Caraibe

newsbot

Member
Conform Air France-KLM, liderul european pe zborurile lung curier cu plecare din Europa, aproximativ 47% dintre romanii care calatoresc spre hub-urile grupului, Paris Charles de Gaulle si Amsterdam Schiphol, calatoresc mai departe spre destinatii intercontinentale.

Statele Unite ale Americii si Canada se afla in topul destinatiilor intercontinentale alese in anul 2016 de catre pasagerii romani. Cele mai cautate orase de pe continentul Nord-American sunt New York, Washington, Los Angeles, San Francisco, Montreal si Toronto. O crestere a numarului de turisti romani se inregistreaza si pe zborurile spre destinatii din Caraibe si Oceanul Indian, Republica Dominicana, Cuba si Mauritius fiind destinatiile preferate de romani in aceaste regiuni. Pentru a completa lista destinatiilor Air France din Oceanul Indian, incepand din 1 noiembrie Air France va opera si 2 zboruri săptămânale spre capitala Maldivelor, Malé. Zborul va fi operat cu Boeing-uri 777-200ER echipate cu cele mai noi cabine Air France.

Investitii in imbunatatirea conditiilor de zbor

Atat Air France, cat si KLM se afla intr-un proces de reinnoire a flotei de aeronave, fie prin achizitionarea unor aeronave noi, fie prin modernizarea celor existente. Astfel, in 2016 KLM si-a extins flota cu 6 aeronave Boeing 787 (Dreamliner) si 4 aeronave de tip Embraer 175. A introdus zboruri spre 14 noi destinatii si a transportat peste 30 milioane de pasageri. In 2017, Air France va introduce in operare al doilea Boeing 787 Dreamliner, primul operand deja din luna ianuarie. Grupul Air France KLM planifica 27 noi destinatii in 2017, cele mai interesante pentru pasagerii romani fiind: Porto, Marrakech, Minneapolis si Cartagena (Columbia).

Previziuni pentru anul 2017

Pe fundalul evenimentelor din Turcia, o destinatie care satisfacea exigentele turistilor amatori de serivicii exclusiviste, Air France KLM anticipeaza o crestere a numarului pasagerilor romani care vor alege sa isi petreaca vacanta in destinatii exotice din zona Caraibe si Oceanul Indian, dar si Africa (Zanzibar) sau Asia de Sud-Est (Bali). Grupul Air France-KLM opereaza in prezent 4 zboruri zilnice cu plecare din Romania in programul de iarna (2 spre Amsterdam si 2 spre Paris) si 6 zboruri in programul de vara (3 spre Amsterdam si 3 spre Paris). Acestora li se mai adauga zborurile operate in parteneriat cu TAROM. Saptamanal sunt transportati spre Paris si Amsterdam peste 5000 de pasageri in sezonul de varf.

CONCURS / Castiga doua bilete dus-intors spre St. Maarten cu KLM.
KLM, cea mai sigura companie aeriana din Europa conform JACDEC.

Continue reading...
 
Top