Ronald Reagan Washington National Airport (DCA/KDCA)

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

MihaiCLJ

Well-Known Member
Jun 3, 2014
924
325
63
Boston, MA
O mică imagine de astăzi seară cu Marine One având la bord președintele Obama de la Casa Albă spre DCA (probabil) deasupra National Mall - Washington Monument.

91a3793.jpg

Când o să am timp am să merg și pe DCA și pe IAD pentru fotografii.

• 👍
Reactions: 1 users
Daca zbura singur sigur nu era cu vre-un inalt demnitar la bord.

Sunt cam 30 in flota si cind e vorba sa il duca pe presedinte, vicepresedinte , secretari de stat nu zboara singure - chestie de risc, la fel cum si the Beast sunt doua identice in coloana.

Ok, nu te contrazic însă a venit, a aterizat pe peluza Casei Albe, a stat vreo 10 minute și apoi a plecat.
Nu prea cred că aterizează acolo fără să aibă un demnitar. Și programul președintelui se potrivea cu asta.

Înainte de acesta au fost vreo două care au survolat un sfert de oră zona. Totodată traficul la DCA a fost oprit cât a zburat acesta.

Atunci e posibil sa fi fost.. nu stiu exact procedurile cite aterizeaza si cite nu in functie de cine e transportat.

Air force One sunt de fapt 2, Air Force Two pentru vicepresedinte si secretarii de stat sunt daca nu ma insel 6 sau 8 samd.

La The Beast seria e de 12 bucati.

Da, așa știu și eu. Marine One e orice elicopter al armatei care poartă președintele. Și doar cât timp îl poartă. Altfel are callsign ”normal”.

Air Force One e unul singur. E doar un callsign. Chiar și un B737 BMS poate să fie Air Force One, teoretic. :)

Sent from my mobile phone using Tapatalk

Câteva imagini de astăzi de la DCA. Din păcate vremea nu a ținut deloc cu noi în luna mai în DC și astăzi am avut iarăși furtună. O să merg în altă zi cu aparatul foto când va fi și soare.

• 👍
Nu am mai ajuns cu aparatul foto pentru spotting, dar mai am câteva cu telefonul de săptămâna trecută.

Un Delta care se pregătește de plecare (asta înainte de problemele "electrice" ale DLA)
zsl91s.jpg

Southwest parcate frumos la terminal
6nwoqs.jpg

Apoi vine ploaia (furtuna)
10elh0m.jpg

Apoi vine .. noaptea :)
A se vedea un Alaska Airlines prin fereastră.
xf8cgw.jpg

Iar înapoi în terminal, o expoziție de reviste
cu Pădurea Hoia din Cluj și Castelul Bran
142znt3.jpg

• 👍
Câteva poze de duminica trecută (6 noiembrie). Concluzia mea e că îmi trebuie obiectiv mai mare :)

[doublepost=1479141385,1479140661][/doublepost]Câteva imagini și cu pista 19 (la ora respectivă se ateriza și decola pe 1)
pe care se fac aterizările vizuale peste Potomac și cu operațiuni aeroportuare din depărtare.

• 👍