Ryanair anunta noul tarif Leisure Plus

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Ryanair a anuntat astazi noul tarif Leisure Plus care include îmbarcarea prioritară, loc alocat și un bagaj de cală de 20kg de la 51.99 EUR.

Ryanair a lansat și varianta îmbunătățită a serviciului Business Plus care aduce o flexibilitate extinsă la 2 zile anterioare și/sau ulterioare de schimbare a zborului față de biletul inițial, chiar și în ziua călătoriei. De astăzi, clienții Ryanair au la dispoziție 3 categorii diverse de tarife:

Ryanair Regular:
Cele mai mici tarife garantate
Gratis la bord un bagaj de 10kg & al 2-lea bagaj mai mic
Gratis alocarea unui loc aleatoriu

Leisure Plus:
Îmbarcare prioritară
Loc alocat
Bagaj de cală de 20kg

Business Plus:
Fast-Track de securitate
Îmbarcare prioritară
Loc premium alocat
• +2/-2 zile flexibilitate la schimbarea biletului (chiar și în ziua zborului)
• Ghișeu Business Plus dedicat la aeroport
• Check-in gratuit la aeroportNoile servicii fac parte din lista ultimelor îmbunătățiri asumate în cadrul celui de-al 3-lea an al programului “Always Getting Better”, și care mai includ noi opțiuni digitale, noi interioare ale aeronavelor, mai multe rute noi și tarife mai mici.

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:“Ryanair este încântată să anunțe lansarea Leisure Plus, care va oferi călătorilor de plăcere, a împătimiților de vancață și celor de city-break-uri, un set special de facilități extra de călătorie, la preț redus, și care include îmbarcarea prioritară, bagaj de cală de 20kg și un loc alocat – la tarife care pornesc de la doar 51.99 €. Luând în considerare răspunsurile clienților, Leisure Plus a fost conceput special pentru călătorii de plăcere, oferindu-le famiilor și prietenilor avantajul de a fi primii la îmbarcare, de a sta împreună și de a-și transporta toate lucrurile de care au nevoie, toate în timp ce aceștia se bucură deja de popularele tarife mici ale Ryanair, zborurile la timp, două bagaje gratuite la bord și un serviciu clienți AGB îmbunătățit.

Mai mult, am îmbunătățit oferta serviciului nostru de succes Business Plus, mărind flexibilitatea biletelor de la 1 la 2 zile anterioare și/sau ulterioare zilei originale de călătorie, permințând modificări chiar și în ziua zborului, toate pentru a oferi un serviciu și mai complet afacerilor de orice mărime. Peste 25% din clienții Ryanair călătoresc în scop de afaceri, cu economii de bani și timp, în timp ce beneficiază de punctualitatea noastră lider în industrie, cea mai mare rețea de rute din Europa, cu și mai multe orașe importante de business conectate, zboruri extra și orar îmbunătățit, respectiv număr dublu de aeroporturi cu fast-track.”

Continue reading...