Ryanair: bilete la 4,99 EUR si 100.000 de pasageri intre Timisoara – Bucuresti

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Ryanair a sărbătorit astazi 100.000 de clienți pe ruta Timișoara – București si anunta o promotie pentru zboruri din TSR – bilete la doar 4,99 EUR – pentru calatorii in mai. Promotia este valabila pana duminica, 30 aprilie, la miezul noptii.

Adina Liliana Sârbu a fost pasagerul 100.000 al Ryanair pe ruta Timișoara – București. În Timișoara, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair, a declarat: “Ryanair este încântată să celebreze transportarea a 100,000 de clienți pe ruta Timișoara – București, de la primul zbor, în septembrie anul trecut. Clienții români și vizitatorii pot acum să aleagă din 7 rute din Timișoara și trebuie să se aștepte în continuare la noi îmbunătățiri, totul pentru că Ryanair continuă să crească puternic în Timișoara și România, cu noi dezvoltări pentru experiența de zbor a clienților prin programul “Always Getting Better”, care include mai multe rute și tarife reduse.

Pentru a sărbători transportarea a 100,000 de clienți pe ruta noastră Timișoara – București, scoatem la vânzare locuri, din Timișoara, de la doar 4,99€ pentru călătorii în mai, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, duminică (30 aprilie). Pentru că vor fi rezervate rapid, dar și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

TSR.jpg
4.jpg


Share

Continue reading...