• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Ryanair - discutii

colonelu81

Well-Known Member
De pe fb:
"De ce suspenda cursa? Si era si ieftin la ei"
Si variatiuni

Omul intreaba, tot el raspunde.
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user

CalinCLJ

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Dupa mine asta este clar o schimbare de "filosofie" a RYR in Romania. Cred ca renunta la obsesiva "dati subventii ca sa zburam" si, ma gandesc, trec la operatiuni pe volume. Aici ma refer la CLJ si IAS in locul celor pe care le "parasesc". Cine se uita atent la piata din astea doua realizeaza ca, asa cum a spus @Thomas , intra pe destinatii "verificate" la greu de Wizz si care se pare ca au continuitate in volume. In plus, nici preturile cu care Wizz i-a obisnuit pe pasageri nu-s asa de mici, asa ca si RYR poate trai linistita din preturi de 80-100 de euro OW pe oricare din destinatiile anuntate, ceea ce e mult peste ceea ce vand ei in general. Ramane "handicapul" general al pietei romanesti, valorile foarte mici la "on board sales"...
 

CalinCLJ

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Ieri "festival" de RYR la CLJ. Vreo 7-8 aterizari/decolari. Sigur, partial din cauza cetii de la SCV, dar nu numai (3-4 curse de pe BGY s FCO/CIA direct la CLJ).
Rumors: baza RYR la CLJ din primavara.
 
  • 👍
Reactions: 3 users

CalinCLJ

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
"Noroc" cu ceata de azi noapte de la CLJ, ca mai aflam si niste LF-uri. Azi noapte, FR2481 STN-CLJ a avut 70 de pasageri, conform pilotului oin conversatie cu aproach :)
Din ceva motive (banuiesc ca tehnice), cursa s-a efectuat in rotatie inversa, CLJ-STN-CLJ, cu intarziere de vreo 12 ore, cu o aeronava Buzz adusa de la BTS (SP-RKW)
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Top