D
@bv01 , am avut eu LF-uri sporadice de la ei, insa in cazul asta iti dau dreptate. Numarul de locuri rezervate nu reprezinta LF-ul real. Greu de tot obtii la RYR info despre gradele de incarcare, decat daca ai full flight si atunci este vizibil acest lucru si in sistemul de rezervari.Dacă iar ai numărat locurile rezervate, informația prezentată de tine este total aiurea și pusă doar așa la mișto.
Te întreb deoarece este o coincidență prea mare între ce ne prezinți tu aici și numărul de locuri rezervate.
Noi aici am repetat de multe ori că în cazul Ryanair, numărul de scaune rezervate nu reprezintă nimic.
Ori faci rost de LF real ori te oprești cu astfel de postări. Unde există inside info nu e nicio problemă.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Acum am numarat in sistemul de rezervari si chiar atatea ies din scaunele rezervate. Ma rog, ei spun ca mai sunt 2 locuri disponibile...Pentru TSR - OTP 1 septembrie sunt 28 de locuri rezervate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inseamna ca intre-timp, s-au mai vandut bilete! Logic! Informatia am primit-o in urma cu 2 zile, deci evident ca se mai schimba lucrurile! Vad ca ai un bug foarte mare de a incerca sa ma acuzi pentru orice LFs pe care le postez! As aprecia daca ai termina cu chestiile astea! Daca cifrele pe care le vezi nu te satisfac, treaba ta! Dar eu te asigur ca acestea sunt inside info!