• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Aug 1, 2014
856
14
18
#1
Ryanair a lansat astazi orarul de vara 2017 la București, anuntand si o promotie valabila pana luni, 5 septembrie: 100.000 de bilete de la 7,99 EUR / segment.

Orarul de vara 2017 in Bucuresti vine cu o nouă rută către Palermo, zboruri spre Berlin, Bristol și Timișoara și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano. Acestea vor aduce 1.9 m clienți p.a. și vor susține 1.400 locuri de muncă pentru Aeroportul București, toate pentru că Ryanair susține creșterea traficului în București și așteaptă cu nerăbdare deschiderea bazei sale din București în octombrie.

Noua bază se deschide în 30 octombrie, cu 3 aeronave alocate (investiție de 300m $)
O nouă rută: Palermo (3 x săpt.)
Mai multe zboruri către: Bruxelles Charleroi (9 x săpt.), Dublin (5 x săpt.) & Milano Malpensa (zilnic)
3 noi destinații de vară: Berlin (12 x săpt.), Bristol (2 x săpt.), Timișoara (12 x săpt.)
13 rute în total
104 zboruri săptămânale
1.9 m clienți p.a.
1400 locuri de muncă p.a.

Ryanair este alegerea ideală pentru consumatorii business și cei de agrement, care pot acum să-și rezerve zborurile din București până în octombrie 2017, alegând din cele 13 rute operate în vara 2017. Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse.

În București, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat: “Suntem bucuroși să lansăm orarul nostru pentru vara 2017 în București, care include o nouă rută către Palermo, o continuare pentru vară a operațiunilor noastre de iarnă Berlin, Bristol și Timișoara, și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, care vor vor aduce 1.9m clienți p.a. și vor susține 1,400 locuri de muncă pentru Aeroportul București, toate pentru că noi continuăm să ne dezvoltăm operațiunile la București. Așteptăm cu nerăbdare deschiderea bazei noastre din București, la sfârșitul lunii octombrie, cu 3 aeronave alocate și o investiție de 300m $, și, pentru următorii ani, creșterea numărului rutelor operate, a traficului și turismului în România.

Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 București, dar și deschiderea noii noastre baze, scoatem la vânzare 100,000 de locuri din întreaga noastră rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 7.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până luni (5 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”Continue reading...
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)