Ryanair recunoaste sindicatele pilotilor

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Ryanair își va schimba politica îndelungată de ne a nu recunoaște sindicatele, totul pentru a evita orice pericol de perturbări din partea sindicatelor piloților pentru clienții și zborurile sale în săptămâna de Crăciun.

Vineri, 15 decembrie, Ryanair le-a scris sindicatelor piloților din Irlanda, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania și Portugalia, invitându-i la discuții pe fiecare dintre acestea, pentru recunoașterea acestor sindicate ca organisme reprezentative ale piloților Ryanair, în fiecare dintre aceste țări, cât timp acestea vor desemna Comitete ale piloților Ryanair care să gestioneze cauzele Ryanair. Ryanair nu se va angaja în discuții cu piloții care zboară pentru companii aeriene competitoare din Irlanda sau de oriunde. De precizat ca greva pilotilor anuntata pentru maine, 20 decembrie, a fost anulata.

Michael O’Leary a declarat: “Zborurile de Crăciun sunt foarte importante pentru clienții noștri și vrem să eliminăm orice neliniște sau îngrijorare că acestea ar putea fi perturbate de o acțiune organizată a piloților în următoarea săptămână. Dacă cea mai bună metodă de obține acest lucru este să discutăm cu piloții noștri prin intermediul unui proces al sindicatelor recunoscute, atunci suntem pregătiți să facem acest lucru. Astăzi le-am scris acestor sindicate, invitându-i la discuții pentru recunoașterea sindicatelor, și le-am solicitat să contramandeze amenințarea de grevă planificată pentru săptămâna de Crăciun.

Recunoașterea sindicatelor va fi o schimbare majoră pentru Ryanair, dar am mai avut parte de schimbări radicate și în trecut, cele mai recente fiind atunci când am lansat Ryanair Labs sau programul foarte popular de îmbunătățire a experienței clienților ‘Always Getting Better’ în 2013. Punând necesitățile clienților noștri pe primul plan și evitând perturbărilor pentru zborurile lor de Crăciun, sunt motivele pentru care noi vom negocia cu piloții printr-o structură recunoscută de sindicatul național și sperăm, și ne așteptăm că aceste structuri vor fi acum agreate cu piloții noștri devreme în Noul An.” Foto: Rares Mandu.Continue reading...