Ryanair Sun / Buzz (RR/RYS)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
5,302
3,631
303
Constanta
Ryanair Sun, a anunțat astăzi, 14 martie, că va fi redenumit în Buzz din toamna 2019 și va opera cu certificat de operator aerian polonez.
În prezent, flota Buzz include 17 aeronave, urmând ca aceasta să crească la 25 de aeronave în vara 2019. Buzz va continua să ofere servicii charter, dar va opera și zborurile programate pentru Ryanair.
Buzz își va lansa propria pagina web și aplicație în toamna 2019, unde clienții polonezi vor putea să-și rezerve toate zborurile Ryanair, incluzând și zborurile operate de Buzz.
Buzz este una din cele 4 companii aeriene care formează Ryanair Holdings Group, împreună cu Ryanair DAC, Laudamotion și Ryanair UK.

 
  • 👍
Reactions: 1 users
New KTW-DTM service starting 29.10.2019 with 10x weekly services, while Wizz Air flies 17/7 on this route, which means 27/7 KTW-DTM! Lets see who wins:uzi:
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Cistiga cine nu e obligat sa treaca prin "minunatele" orase ale celor 2 regiuni de tip rust belt :)
 
Asta stie FR sa faca, sa fie agresiva fata de concurenta si nu sa vina cu ceva inovativ. Da, este si asta o strategie de business, am mai spus asta, si de multe ori chiar de succes, dar nu-mi impune respect.

Sa vedem ce iese, ca la BUD W6 i-a cam flituit ...
 
Thats true, but in this case Wizz attacked. Wizz is strong in Katowice, while Ryanair is strong in Krakow. A few months ago Wizz announced to open a Base in Krakow, so they attacked Ryanair. And here is Ryanairs/Buzz awnser to it :D