Re: Salvati TAROM de puscariabili
Ok, avand in vedere ca Lucian este alaturi de noi si are practic cele mai mari sanse sa reprezinte cazul TAROM in presa, propun urmatoarele 3 cai de actiune. Trebuie sa ne concentram eforturile ca actiunile noastre sa fie vizibile de marti incolo, weekendul acesta este pierdut pentru ca toate lumea e plecata in mini-vacanta si nu cred ca ne-ar baga nimeni in seama.
1. mediatizare cat mai puternica pe principalele organe de presa online. Aici cunosc eu pe cineva de la Hotnews si acum iau legatura cu ei sa vad daca sunt la curent cu subiectul. Oricine mai are vreo parghie este binevenit.
2. sesizare ANI impotriva lui Demetriade, aici ar trebui Lucian sa se priceapa mai bine. Esti dispus sa o faci in numele tau sau exista posibilitatea sa o facem in numele comunitatii Romanian Air Transport forum? Problema e ca noi nu avem niciun fel de incadrare juridica.
3. cum putem lua legatura cu domnul Heinzmann, pentru a-l indemna sa se alature actiunilor noastre si cel mai important, pentru a aparea in presa? Ideal ar fi sa reusim sa il bagam pe domnul Heinzmann intr-o emisiune cu rating seara la o televiziune de stiri, chiar daca se va face cu translator. Este important sa dezvaluie si el modul in care a fost tras pe tusa. Aici eu voi incerca sa iau legatura cu Rares Bogdan de la Realitatea printr-o cunostinta comuna, si sper sa reusim sa facem o emisiune despre TAROM. Daca nu reusim sa il ducem pe domnul Heinzmann acolo, poate este dispus Lucian sa mearga.
Ce parere aveti?