Salvati TAROM - discutii

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,314
2,897
903
Aotearoa
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Go!
Avem nevoie de un logo, de un motto si de idei.

Re: Salvati TAROM de puscariabili

Modificat.

Ma bag si eu cu tot ce pot, desi sincer nu cred ca avem vreo sansa. Macar atat meritam, sa fim cu constiinta impacata ca am reusit sa facem 2-3 valuri.

Idei nu ne trebuie, pentru ca in fata unora ca Demetriade noi avem argumente, si asta este suficient.

Dupa cum am zis si dincolo, cine doreste sa devina contribuitor la mesajele de pe facebook si google plus, este rugat sa se anunte. Va fi adauga ca si manager sau contributor, iar mesajele nu vor apare cu nume, ci vor fi
afisate ca si postat de catre "salvati TAROM de puscariabili".

In cazul in care cineva doreste sa posteze ceva si nu are/nu vrea sa o faca personal, poate lasa aici mesajul, iar eu il voi posta.

Ce si cum putem sa ne facem cat de cat auziti?! dupa mesaj ar fi bine sa introducem majoritatea ziarelor, televiziunilor, etc. De exemplu @digi24, astfel mesajele vor fi afisate si la ei + folosirea hashtags (adica #).

Post Merge: [time]1371879546[/time]
Ce ziceti, logo/banner pentru social media.
TAROM_Logo%255B1%255D.jpg

Poate ar fi bine a sa facem comunicari si pe forumurile si blogurile externe importante (airliners ,ch-aviation ,anna etc)
Din pacate nu va pot fi de ajutor pt ca plec pt cateva zile din tara si ,ma tem ca pana ma intorc, stirea va fi deja rece.

E ok bannerul. Am scris un mail domnului Isar pentru a-l instiinta de existenta noastra si de a-i propune sa ni se alature in cazul in care mai intreprindem orice fel de actiuni.

Am adaugat deja si niste tatuaje si text. Am scos logo mare.
TAROM_Logo+2.jpg

Ar merge si "Salvati TAROM de la disparitie". Trebuie si un nume cu rezonanta ceva mai oficiala.

Post Merge: [time]1371883763[/time]
Mi-a raspuns domnul Isar la mail. I-am spus cine suntem si l-am intrebat daca avem vreo sansa sa facem ceva. Astept sa vad daca are si dansul vreo propunere.

Buna ziua

Situatia nu este ireversibila.

Managementul inca este in companie iar atributiile pot fi realocate la fel de usor cum au fost luate.

Suplimentar AGA poate sa elimine usor un membru din Consiliul de Administratie, asa cum au facut cu mine pe 29 mai ( in cazul meu ca sa aiba voturile pentru decizia de ieri). d. Pascariu si d. Demetriade pot pleca asa cum au venit.

Este greu de justificat o astfel de schimbare si fata de institutiile financiare internationale si fata de ambasadele care sunt atente la dezvoltarile din Romania , inclusiv MCV.

ANI poate fi sesizata fata de incompatibilitatile d. Demetriade.

Cu siguranta Premierul Ponta, singurul pe linga ANI care poate face ceva in acest caz, se va implica sa restabileasca situatia si eventual sa schimbe boardul dar mentinand managementu executiv, daca dinamica virala va fi suficient de credibila ca societatea civila intelege ca aceste miscari nu sunt decat forme de recapturare a controlului asupra companiilor publice.

Ohh bine ai venit!!!

Noi aici în forum folosim toti între noi "tu" indiferent de renume, pozitie, vârsta, sex etc. ... sper ca este ok ;-)

Si da, trebuie luata atitudine. O sa-i scriu un mail si lui Thomas Jäger de la ch-aviation, poate pune în newsletter sau la stiri etc.

Ok, avand in vedere ca Lucian este alaturi de noi si are practic cele mai mari sanse sa reprezinte cazul TAROM in presa, propun urmatoarele 3 cai de actiune. Trebuie sa ne concentram eforturile ca actiunile noastre sa fie vizibile de marti incolo, weekendul acesta este pierdut pentru ca toate lumea e plecata in mini-vacanta si nu cred ca ne-ar baga nimeni in seama.

1. mediatizare cat mai puternica pe principalele organe de presa online. Aici cunosc eu pe cineva de la Hotnews si acum iau legatura cu ei sa vad daca sunt la curent cu subiectul. Oricine mai are vreo parghie este binevenit.

2. sesizare ANI impotriva lui Demetriade, aici ar trebui Lucian sa se priceapa mai bine. Esti dispus sa o faci in numele tau sau exista posibilitatea sa o facem in numele comunitatii Romanian Air Transport forum? Problema e ca noi nu avem niciun fel de incadrare juridica.

3. cum putem lua legatura cu domnul Heinzmann, pentru a-l indemna sa se alature actiunilor noastre si cel mai important, pentru a aparea in presa? Ideal ar fi sa reusim sa il bagam pe domnul Heinzmann intr-o emisiune cu rating seara la o televiziune de stiri, chiar daca se va face cu translator. Este important sa dezvaluie si el modul in care a fost tras pe tusa. Aici eu voi incerca sa iau legatura cu Rares Bogdan de la Realitatea printr-o cunostinta comuna, si sper sa reusim sa facem o emisiune despre TAROM. Daca nu reusim sa il ducem pe domnul Heinzmann acolo, poate este dispus Lucian sa mearga.

Ce parere aveti?

Salutare baieti! Inca de la inceput,va spun ca nu sunt nou pe forumul vostru,am mai postat sub usename ul "costelberaru",insa nu imi mai pot recupera parola cu nici un chip,asa ca am fost nevoit sa mi fac alt cont. Ma alatur actiunii voastre,speram sa salvam ceva daca se mai poate. Din pacate asistam la o incercare jalnica a politicienilor,de a repeta experimentul CFR,si la ROT. Pagina de facebook creata de voi,i am dat "share" mai multor persoane de la Tarom pe care le cunosc. Sa vedem....Daca e nevoie de sponsorizari,orice...sunt alaturi de voi!

Salut Costel. Cred ca momentan este esential sa ne stabilim un plan de actiune de pus in aplicare de marti incolo. Nu stiu daca avem nevoie de sponsorizari, dar avem nevoie de o mediatizare cat mai larga a subiectului, asta e clar.

Si bineinteles, daca ai vreo idee cum sa ajungem la urechile lui Ponta, esti maestru. :)

Pare un subiect bun pentru emisiunea Romania te Iubesc. Poate ar trebui anuntati, cine stie...

Salutare baieti!
Ma alatur actiunii voastre,speram sa salvam ceva daca se mai poate. Din pacate asistam la o incercare jalnica a politicienilor,de a repeta experimentul CFR,si la ROT. Pagina de facebook creata de voi,i am dat "share" mai multor persoane de la Tarom pe care le cunosc. Sa vedem....Daca e nevoie de sponsorizari,orice...sunt alaturi de voi!

Post Merge: [time]1371896847[/time]

Post Merge: [time]1371897231[/time]
"eurocopter" said:
Si bineinteles, daca ai vreo idee cum sa ajungem la urechile lui Ponta, esti maestru. :)
Cred ca Ponta stie ce se intampla la ROT. Sunt convins de asta. Ar trebui facuta o mediatizare puternica a cazului!

In primul rind stirile si relatarile din presa online pot fi completate de postari... important e sa subliniem ca in mai compania deja era pe profit..

la un redactor economic gen Guran subiectul poate fi deschis pe forumul europa fm..daca ajunge apoi la emisiunea lui economica e alta poveste.

digi24 sunt neutrali..

in plus emailuri catre diverse redactii daca preiau subiectul.. la money nu va asteptati, este fosta redactie money channel unde aparea cine platea pentru asta..

Ok, eu ma ocup de Hotnews si Realitatea. Cine se ocupa de restul?

"eurocopter" said:
Ce parere aveti?

Excelent. Vezi ca ai PM.

"lucianisar" said:
Este greu de justificat o astfel de schimbare si fata de institutiile financiare internationale si fata de ambasadele care sunt atente la dezvoltarile din Romania , inclusiv MCV.

Da chiar, domnule Isar, cum va explicati miscarea de ieri, facuta pe picior si extrem de repede, in dispretul total al angajamentelor Romaniei in fata FMI si a altor insititutii financiare internationale, a ambasadelor principalelor puteri occidentale, ambasade care sigur monitorizeaza situatia si trimit rapoarte zilnice, etc.? Cel putin din punct de vedere politic si privind din exterior pare pur si simplu o nebunie inlocuirea dlui Heinzmann. Semnalul transmis de autoritati este ingrozitor de prost; cred ca mai prost nici nu se putea.