Salvati TAROM - discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Ramane de vazut ce se va intimpla. Vad ca urmeaza un nou acord cu FMI si cu siguranta situatia la alde CFR sau TAROM intra in analiza
 
Pai de ce crezi ca nu au curaj inca sa il demita pe Heinzmann? Altfel era foarte simplu.

Problema e ca, compania nu poate functiona cu un CA infipt in pozitii executive care pune bete in roate la managementul executiv legitim. Macec e sef la achizitii, Demetriade face pe seful peste tot din functia de director executiv fara atributii.
 
"eurocopter" said:
Pai de ce crezi ca nu au curaj inca sa il demita pe Heinzmann? Altfel era foarte simplu.

Curaj aveau ei cat cuprinde, problema e ca plecarea lui Heinzmann ar fi insemnat si plecarea lor, din multiple motive.

"eurocopter" said:
Macec e sef la achizitii, Demetriade face pe seful peste tot din functia de director executiv fara atributii.

Macec e disperat sa ajunga COO, o pozitie creata special pentru el in organigrama de catre oamenii stapanului lui (Silaghi, sau cum s-o scrie) din minister. Problema majora a omului, de care nu pare a-si da seama pentru ca e pur si simplu prea plin de el, e faptul ca efectiv nu are nici o calitate pentru asa ceva, iar inscaunarea lui intr-o asemenea pozitie ar insemna prejudicii greu de estimat pentru companie.
Aerele lui Demetriade sunt de opereta la fel ca insusi personajul, nu il ia nimeni in serios, nici macar proprii lui colegi.

Problema e ca, compania nu poate functiona cu un CA infipt in pozitii executive care pune bete in roate la managementul executiv legitim

Consiliul de administratie face in continuare micro, si pe alocuri macro management la greu ignorand CEO-ul, iar razboiul cu Heinzmann s-a transformat din blitzkrieg intr-unul de uzura cu final previzibil, intrucat cel putin in acest moment se stie ca omul pleaca in noiembrie. Probabil ca ii vor face viata foarte grea CEO-ului pana cand pleaca, daca nu mai pot recurge la operatiuni grele gen modificat contractul de management, dat afara instant sau alte pascarisme de acelasi calibru.
 
Cica luni in sedinta CA au spus ca vor sa se impace cu Heinzmann, desi nu am inteles de unde schimbarea asta de pozitie cu 180 de grade (probabil ordin de sus). Ieri ar fi trebuit sa se intalneasca pentru a stabili un modus operandi, lucru care nu s-a mai intamplat. In schimb, Fenechiu a venit la TAROM si s-a intalnit cu Pascariu, Macec si Demetriade.

Cred ca nimeni nu mai intelege nimic.
 
Fenechiu la Tarom? In ce postura PAX? a fost open days?
 
In postura de ministru "de facto" al transporturilor, sa fim seriosi...

Asta e in stare sa traga sforile si din puscarie. Ma mir cum reuseste sa il vrajeasca in halul asta pe Ponta...
 
Foarte probabil ,ca MT ,va fi Nini Sapunaru de la vama . Se vede clar ca PNL ul e pus pe ciordeala pt ca vin pt Antonescu alegerile presidentiale .
Asa ca sa nu mai visam cai verzi pentru Tarom . Praf -tandari ! Iar Heinzmann -nici o sansa ! Clar nu-l prinde paltonul !
 
"AIR06" said:
Se vede clar ca PNL ul e pus pe ciordeala pt ca vin pt Antonescu alegerile presidentiale .
Ciordealã e un compliment in conditiile astea.
Jaf si distrugere sunt cuvinte mult mai potrivite pentru a descrie ceea ce urmeaza sa se intample. E evident ca oamenii au o temã data, cat mai multi bani pentru partid, cat mai multi bani pentru alegerile prezidentiale.
 
Profilul Facebook a ajuns la 800 de sustinatori/like-uri.
 
"eurocopter" said:
Actualul responsabil de treburile ministerului este Cristian Ghibu, secretar de stat si omul lui Fenechiu, deci practic nu s-a schimbat mare lucru.

Se pare ca omul e pe faras din minister
 
Surse CAPITAL: Membrii CA ai Tarom vor fi demiși

Începe sfârșitul proiectului “manageri privat la stat”. Capital scria la începutul acestui luni care sunt șansele acestui proiect, iar opiniile analiștilor consultați de Capital se îndreptau într-o singură direcție – eșuare. Acum, surse guvernamentale ne-au declarat că, la începutul săptămânii viitoare, Consiliul de Administrație al Tarom, condus de Dan Pascariu, va fi demis.
Sursa evz
 
Stirea asta nu inteleg de ce evz o leaga de sfârșitul proiectului “manageri privat la stat” tinand cont ca totusi Heinzmann ar putea sa ramana ,chiar avand responsabilitati diminuate .

Demiterea membrilor CA ,avand in vedere actiunile si declaratiile unora dintre membri ,mi se pare cel mai bun lucru care s-ar putea intampla la Tarom.
 
Corect, asa vad si eu. Dar presa româna trebuie sa faca scandal indiferent de situatie ... altceva nu stiu sa faca ...
 
Conform unor zvonuri, s-a "scapat" de Heinzmann.

Compania TAROM are o nouă conducere începând de astăzi, potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor. Belgianul Christian Heinzmann, al cărui mandat a fost scurtat de la patru ani la 12 luni, a părăsit compania, funcția lui fiind ocupată, în prezent, de directorul de marketing Silvia Columb.

Sursa - Capital
 
Ba da, a ajuns la faza de psihiatrie.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 
Mănescu: Managerul privat de la Tarom revine la mandatul de 4 ani

Sursa: TVR

victorie v2 :)
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Gata, acum nu mai e consiliu de administratie impotriva, nu mai e nimic. Sper sa arate Heinzmann tot ce poate.