• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

orizont

New Member
Jan 3, 2013
2
0
1
Philadelphia
La Multi Ani!
Sunt un mai vechi/nou utilizator al acestui forum. Adica am utilizat acest forum acum citiva ani, si dupa o peroada mai lunga...citeva schimbari in viata mea personala (casatorie + copil) m-au facut sa nu mai intru pe aici. Nu mai tin minte nici nick-ul sau macar adresa de email cu care ma inregistrasem aici.
In fine, am o intrebare la care in stiu raspunsul oficial, insa nu am incercat niciodata si ma gandesc ca poate in practica e altfel.
Vreau sa zbor de la punctul A la punctul B, insa e mult mai ieftin (juma de pret) daca zbor la punctul C cu escala la punctul B. Eu daca nu am bagaje as putea sa ma opresc la punctul B? Dar la intoarcere? Sinte sanse sa pot lua avionul direct de la punctul B?
Stiu raspunul oficial, si inca un amanunt, calatoriile sint in Europa.
Multumesc.
 

Thomas

Moderator
Staff member
Premium Member
fly-ra 2017
Feb 9, 2012
4,033
2,150
203
54
Göttingen/Germania
Flugstatistik / Flightmemory
[IMG]
Buna si bine ai re-venit. Stai linistit, ca acest forum este unul nou, cel vechi din pacate a murit ... (adica s-a pierdut oricum tot ... din pacate)

Va fi greu la zborul dus, dar ar putea sa mearga. Problematica fiind frecventa, s-au mai dus asemenea discutii si pe alte forumuri.

Stiu dupa o discutie pe airliners.de ca unii au reusit sa coboare, altii nu (s-a facut la escala - deci nu la zbor cu conexiune!) control la boarding-pass la pasagerii ce coborau si erau si 2 politisti de frontiera pe scara. Era vorba de o cursa JOR STR-SBZ-BBU si tipul a încercat cu bilet de OTP (mai ieftin) sa coboare la SBZ si nu a reusit. Altii relatau ca au reusit.

Însa la zborul retur e practic exclus. Daca nu esti la îmbarcare la C esti "no show" si esti taiat definitiv de pe lista de pax. Astfel nu te vei putea îmbarca la B, pentru ca nu mai "existi" pe acel zbor.
 

orizont

New Member
Jan 3, 2013
2
0
1
Philadelphia
Multumesc pentru raspuns!
Era vorba de un zbor OTP-AMS-OTP (KLM), insa ar fi mai ieftin OTP-BRU R.T. cu escala la AMS.
Cred ca ar trebui sa schimb zilele, sau daca ceilalti cu care calatoresc vor fi de acord, as gasi catre AMS cu alta companie care ar face escala, si drumul ar fi mai lung. BRU nu ar fi prea departe (2 ore cu trenul), insa ca sa faci escala exact la destinatia ta finala cred ca exclus (m-as da cu capul de pereti :) )
Inca o data multumesc!