• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

[SBZ] Discuții Generale

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Compania Lagardère Travel Retail, parte din grupul francez Lagardère, activă în domeniul retailului adresat călătorilor, a investit circa 70.000 de euro într-un business lounge în aeroportul din Sibiu. Salonul de business va fi deschis pe 1 marte, în zona de Plecări Externe a Aeroportului Internaţional Sibiu, odată cu încă o cafenea So!Coffee...
La Sibiu, Lagardère Travel Retail este prezentă din 2006, prin Inmedio...
 

dexter

Active Member
Nu o sa fie München . Acolo zboara doar Lufthansa. O sa fie o ruta de low cost unde zboara ungurii de la Wizz Air, irlandezii fiind tot o companie low cost.
 

lagrange

Well-Known Member
Ruta Ryanair cu nr. 9 de pe Sibiu este Viena. Observ că până la urmă s-au răzgândit și primul zbor este pe 01.05 și nu 28.03 cum era inițial.

 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 3 users

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Consiliul de Administrație (CA) al Aeroportului Internațional Sibiu (AIS) a decis modificarea documentației tehnico-economice a proiectului de extinderea a terminalului aeroportului din Sibiu cu aproximativ 3,7 milioane de euro în plus, valoarea totală a investiției ce urmează să fie derulată din bani europeni depășind astfel 40 de milioane de euro după ofertarea contractului, potrivit proiectului de hotărârea supus aprobării Consiliului Județean (CJ) Sibiu în ședința extraordinară de vineri. Decizia finală de ajustare cu 3,7 milioane de euro a valorii contractului ce ar urma să ajungă la o asociere de firme condusă de Con-A revine în totalitate consilierilor județeni.
Contractul de extindere a terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional (AIS) Sibiu, ce presupune construirea unei noi clădiri și modernizarea căilor de acces, estimat inițial la aproximativ 37 milioane de euro, a atras o singură oferă, în ciuda faptului că anunțul de achiziții a fost publicat inclusiv în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
Lucrarea fost ofertată de asocierea de firme Con-A SRL (Liderul asocierii), UTI Construction And Facility Management SA și Bog’ART SRL la un preț mult mai mare, de 203.847.365,27 lei, cu aproximativ 18,5 milioane de lei în plus.

 

colonelu81

Well-Known Member
E o chestie buna ca majoritatea aeroporturilor cu trafic au reusit sa prinda ultimul tren al fondurilor europene pentru marirea la un nivel rezonabil al terminalelor, dupa ce primul val al fondurilor europene s-a dus mai ales la piste si apron.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Top