[SBZ] Discuții Generale

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
am niște roboți care fac asta și îmi dau alertă de fiecare dată când apare ceva interesant acolo.
Mie imi da alerta zgomotul decolarii in miezul noptii, e liniste deplina, aeroportul nu prea departe si totul se aude cu lux de amanunte. Plus ca nici B763 acela nu e cel mai silentios avion cand vine vorba de decolari. Uite de asta imi doresc sa vina numai ziua. Plus ca trezeste efectiv pe toata lumea din Aviatiei si Baneasa.
 
fă o listă cu zborurile ăstea, ca să mă convingi, pe mine și restul, că nu sunt singur. până la proba contrarie rămân la ideea că ești doar amuzant, sau încerci să devii amuzant... ;)
acel B763 vine marți și vineri în jurul orei 12pm de la IAD, pleacă la 2pm către Kabul și se întoarce noaptea în jurul orei 1am, miercurea și sâmbăta. nu e nevoie să stau zilnic cu ochii pe romatsa, am niște roboți care fac asta și îmi dau alertă de fiecare dată când apare ceva interesant acolo.

Eu nu stau zilnic sa iti fac tie lista, dar iti spun doar atat, VERIFICA SINGUR ! Lasa "robotii care te informeaza" ca nu tine caterinca la mine, programul nu minte.
Asa ca idee, ieri a fost in program, culmea, apare si azi, si poate maine si poimaine, ce sa vezi. Si inca ceva. Vezi ca nu se zboara doar la Kabul cum sti tu, probabil doar acolo sunt alea 3 de care vorbesti, dar mai sunt si alte teatre de operatiuni. Spre exemplu dis de dimineata sa zburat la ORBI(Baghdad Irak).
 
@bbx poți te rog să pui o captură de ecran cu ceea ce afirmi?

Absolut... La ce iti foloseste dovada ? Eventual poti verifica si singur, sa vezi ca cea ce spun eu este real, nu trebuie sa va dovedesc eu nimic, programul vorbeste.

OAE600 KIAD 161509082018-05-24 01:23 B763INN423AX

OAE600 ORBI 2018-05-24 03:100310 B763INN423AX

Si captura de ecran in caz ca nu crezi ce am scris :)

JFySiOe.png
 
Atac la persoană
Si culmea, ca sa vezi, mai umbla si prin alte parti decat prin Kabul cum stie cineva de aici de la robotii sai :)
OAE601ORER094502552018-05-24 12:40B763INN423AX

@disconected "Prietene", iti dau un sfat. Schimba robotii aia de te informeaza, ca sunt defecti, sau sunt setati doar pe alea 3 zboruri pe Kabul? :) :p Nik-ul tau dovedeste ca esti chiar deconectat de la problema, sincer :)
 
@bbx poți te rog să pui o captură de ecran cu ceea ce afirmi?
Tu cred ca vorbesti prostii. Daca ai urmari planul Romatsa, ai vedea ca sunt zilnice. Daca nu este zborul pe BBU, este pe OTP. Eu urmaresc zilnic Romatsa pe toate aeroporturile, si vinde cand seara tarziu, cand dimineata pe la 11. Asa ca mai cauta inainte sa te dai cocos.

păi de cele de la BBU știe lumea, dar nu știm de cele zilnice de care zici că sunt pe la OTP, pune printscreen și cu ălea... ;)
 
păi de cele de la BBU știe lumea, dar nu știm de cele zilnice de care zici că sunt pe la OTP, pune printscreen și cu ălea... ;)

Scuze de off topic, dar sunt dator sa lamuresc niste aspecte.

1. N-am spus ca la OTP vin americanii zilnic. Reciteste postarea in care spuneam celui de la Sibiu, ca la Bucuresti sunt zilnice astfel de miscari. Deci n-am spus nici BBU, nici OTP, am zis simplu Bucuresti.
2. Toti cei care cunosc acest fenomen, stiu ca zborurile de pe BBU au fost pe OTP initial, dupa care au fost mutate.
3. Nu incerca sa o dai la intors cu mine, sau sa faci pe grozavul ca nu esti.
4. Te rog frumos sa nu imi raspunzi ca nu am chef de polemica cu tine, si nici cu oricare altul.
 
Se vor lua masuri, cat de curand.
 
Tocmai ce am primit info.

Din S18:
SBZ > MAD de la 2/7 la 3/7
SBZ > CPH de la 3/7 la 2/7
SBZ > NUE de la 4/7 la 5/7
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Cred ca acum Tarom se bucura ca a renuntat la SBZ-STR. Ii omora Wizz cu ruta asta
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Eu sunt curios cat de mult va fi afectat Blue Air-ul, intre FKB si STR sunt aprox 100 km.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Eu sunt curios cat de mult va fi afectat Blue Air-ul, intre FKB si STR sunt aprox 100 km.
NU cred ca vor fi foarte afectați. Dacă încheie contracte cu toate (sau majoritatea) companiile din domeniul auto din zona Sibiu-Alba-Brașov-Vâlcea, cu siguranță corporatiștii vor alege zborul mai convenabil (adică cel al Blue Air)
 
După vestea buna cu ruta spre FKB, vine și... sistarea rutei Sibiu-Copenhaga. Ultima zi de operare 14 iunie!
 
  • 👍
Reactions: 1 user