Schimbari de calibru la conducerea Airbus Group

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Airbus Group va trece prin cea mai semnificativa schimbare a conducerii din istoria sa, Tom Enders, Fabrice Bregier si John Leahy anuntandu-si plecarea.

Despre plecarea lui John Leahy, cunoscut si ca Mr. Airbus, v-am spus deja pe Aeronews. Fabrice Bregier, presedintele Airbus Commercial Aircraft, a confirmat ca va pleca in februarie, urmand sa fie inlocuit de Guillaume Faury, actualul sef Airbus Helicopters. Tom Enders, CEO-ul Airbus Group, a anuntat ca nu-si va mai prelungi mandatul dupa expirarea acestuia, in aprilie 2019. Bregier nu a precizat unde se va duce si a spus ca nu este interesat sa-i succeada lui Enders, insa unele surse afirma ca se va alatura grupului Engie.

Confirmarile oficiale legate de plecarea celor doi au venit la putin timp dupa ce saptamana trecuta, cu ocazia livrarii primului A380 Singapore Airlines echipat cu noile cabine, au aparut informatii conform carora intre Enders si Bregier au existat, de ceva timp, divergente majore, care au dus la o relatie tensionata intre cei doi. Era, asadar, o chestiune de timp pana urma sa aflam cine va pleca primul.

A350_XWB_-_formation_flight_3.jpg
Continue reading...