• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Clau88

New Member
Jul 26, 2012
1
0
1
Fort Pierce
#1
Buna Prieteni!

Cum e nevoie de cat mai multi piloti peste tot, m-am uitat si eu putin pe net si am gasit aceasta pagina: http://scoaladepilot.com/
Scrie ca recruteaza piloti romani si moldoveni pentru o scoala care se afla in Florida si da certificate FAA si EASA in 10 luni si ofera si programe de internship pentru 2 ani.
Mi se pare cam... prea frumos :)) ce ziceti?

Cer senin va doresc
 

OOVNI

Well-Known Member
fly-ra 2017
Feb 28, 2012
1,143
641
113
26
LFML
www.airliners.net
Flightdiary
My fr24 profile
#2
Salut,

In primul rand, nu e nevoie de cat mai multi piloti peste tot. De cativa ani, piata de recrutare o duce foarte prost in zona Europa & SUA. Singurul loc unde se fac angajari de piloti de linie la greu in momentul asta este zona Orientului Mijlociu (Qatar, Emirate, Kuweit). Iti recomand sa te documentezi foarte bine inainte de a lua decizia de a merge in SUA pt pilot training. Sa cauti informatii din exterior despre cutare scoala de pilotaj (forumuri, de ex). E drept faptul ca in SUA vei iesi all in all cu 20-30% mai ieftin decat in Europa, din cauza pretului orei de zbor. Depinde doar daca esti pregatit sa pleci pentru 1 an, 1 an jumatate de acasa. Un alt avantaj e ca vei termina cu licenta JAA/EASA, dar si FAA, deci te vei putea angaja in Europa sau SUA fara vreo alta conversie.

Remember, tu poti obtine viza pe cont propriu si contacta orice scoala de zbor din toata SUA doresti tu, nu trebuie ca ei sa recruteze romani si moldoveni.

Recomandarea mea sincera si personala este sa nu te grabesti. Pilotajul se poate invata modular,in timpul studiilor de exemplu, in asteptarea de vremuri mai bune.

PS. Sper ca ai vazut partea cu preturi, pentru ca exprimarea ta e un pic cam exuberanta :D
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)