[SCV] Chartere din Suceava

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
update

Chartere vara 2020:

- HRG, 12.04 - 01.11, Air Bucharest, duminica
- AYT, 28.05 - 01.10, Air Bucharest, joi
- AYT, 29.05 - 25.09, Tarom, vineri
- BJV, 05.06 - 18.09, Corendon Airlines, vineri

- AYT, 08.06 - 28.09, Air Bucharest, luni
 
  • 👍
Reactions: 1 user
update

Chartere vara 2020:

- HRG, 12.04 - 01.11, Air Bucharest, duminica
- AYT, 28.05 - 01.10, Air Bucharest, joi
- AYT, 29.05 - 25.09, Tarom, vineri
- BJV, 05.06 - 18.09, Corendon Airlines, vineri
- AYT, 08.06 - 28.09, Air Bucharest, luni
- AYT, 11.06 - 24.09, Corendon Airlines, joi


 
  • 👍
Reactions: 1 user
update

Chartere vara 2020:

- HRG, 12.04 - 01.11, Air Bucharest, duminica
- AYT, 28.05 - 01.10, Air Bucharest, joi
- AYT, 29.05 - 25.09, Tarom ???, vineri
- BJV, 05.06 - 18.09, Corendon Airlines, vineri
- AYT, 08.06 - 28.09, Air Bucharest, luni
- AYT, 11.06 - 24.09, Corendon Airlines, joi
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Aproximativ 34.000 de turiști au plecat în vacanță de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”, în această vară

Aproximativ 34.000 de turiști au plecat în vacanță de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”, în această vară
29 octombrie 2019

Sezonul estival 2019 s-a încheiat. În urmă cu un an SuceavaLIVE făcea o analiză în ceea ce privește cursele charter operate de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” și dădea un pronostic: zona Suceava – Botoșani – Neamț are capacitatea de a creștere în ceea ce privește numărul de pasageri care aleg să își petreacă vacanțele în străinătate.
Iar ceea ce spuneam în urmă cu un an s-a adeverit. Am încercat să văd care sunt motivele pentru care 2019 a fost mai bun decât 2018, în ceea ce privește numărul de pasageri, consultându-l pe antreprenorul și specialistul în turism Mihai Costea, de la Campion Tour.
Încă de la început trebuie precizat că în 2018 de pe aeroportul sucevean au fost trei destinații, respectiv Antalya, deservită de Need Tour, Prestige Tours și Kusadasi ; Bodrum cu Prestige Tours și Zakynthos prin Kusadasi .
În 2019 și-au anunțat intenția de a oferi momente de neuitat în concediu șase tour-operatori, respectiv: Kusadasi , Need Tour, Prestige Tours , Amara Tour, Fibula și Paralela 45, iar în oferta din acest an călătorii au avut de ales între Antalya (Turcia), Bodrum (Turcia) , Hurghada (Egipt) și Monastir (Tunisia).

Tour operatorul Kusadasi, mutare îndrăzneață

Curajul este de partea câștigătorilor, spune un proverb. Așa a fost și cu cei care au avut curajul să propună noi destinații de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava.
Tour operatorul Kusadasi a observat că destinația Zakynthos, deși este una dintre cele mai înțesate de turiști români în sezon, nu are mare priză la turiștii suceveni, de aceea a venit cu o propunere care s-a dovedit a fi vedeta sezonului estival. Astfel că, începând cu luna aprilie doritorii de vacanțe au avut posibilitatea să se relaxeze în Hurghada – Egipt.
Am discutat cu specialistul în turism Mihai Costea despre numărul mare de turiști care au ales să zboare în Egipt de pe Aeroportul din Suceava, peste 7.200 de persoane alegând această destinație.
Aşa cum bine anticipam la începutul sezonului, destinaţia vedetă din acest an a fost Egiptul. Gradul de interes pentru această destinaţie a fost ridicat în toată ţara, iar Suceava nu a făcut excepţie. Un grad de încărcare de peste 80% al aeronavelor către Egipt, mai ales pentru primul an de operare, reprezintă, cred eu, un succes, la care au contribuit pe de o parte, tour-operatorul care a adus această destinaţie în oferta cu zbor direct de pe Aeroportul Ştefan cel Mare, iar pe de altă parte, agenţiile locale care au promovat pachetele şi i-au făcut pe turişti să înţeleagă că Egiptul este o destinaţie sigură şi foarte ofertantă din punct de vedere turistic. Nu în ultimul rând, succesul se datorează sucevenilor care au avut încredere în noi, agenţii de turism, şi au vrut să încerce ceva nou.
Dacă ar fi să mă întrebaţi care sunt ingredientele care au făcut din Egipt o destinaţie foarte apreciată în rândul pasionaţilor de călătorii din Suceava v-aş enumera doar câteva: serviciile all inclusive la un nivel calitativ ridicat, Marea Roşie, care este spectaculoasă, atât prin culoarea sa azurie, cât mai ales prin corali şi multitudinea de specii de peşti, plajele de o calitate excelentă, deşertul din imediata apropiere a resorturilor sau obiectivele turistice de mare interes ce pot fi vizitate în cadrul excursiilor opţionale (Sfinxul, Piramidele, Valea Regilor etc..). Cu siguranţă, un alt factor determinat a fost reprezentat de ofertele foarte bune de preţ pe care le-am pus la dispoziţie pentru suceveni”, a declarat pentru SuceavaLIVE, Mihai Costea.


Trebuie precizat că tour – operatorul Kusadasi le propune amatorilor de vacanțe în perioada 21 decembrie 2019 – 14 ianuarie 2020 o nouă destinație în Egipt: stațiunea luxoasă Sharm el-Sheih.
La fel ca Hurghada, stațiunea Sharm el-Sheih este una dintre cele mai importante destinații de scufundări din lume, iar plimbarea cu ATV-urile prin deşertul Nabq le oferă turiștilor amintiri de neuitat.
Pentru sezonul estival 2020 același operator, alături de compania aeriană Air Bucharest, propune două frecvențe spre Antalya în zilele de luni și joi, iar prima cursă va fi pe 20 mai, în timp ce ultima este programată pentru data de 20 octombrie 2020. De asemenea, cei de la Kusadasi vor opera de pe aeroportul sucevean câte un zbor pe săptămână spre Hurghada – Egipt, în fiecare duminică începând cu 12 aprilie și până pe 4 octombrie.
Zborurile către Turcia au atras un număr mare de turiști
Antalya și zona Bodrum, cele două mari destinații de vacanță, au atras și în acest an, nu mai puțin de 23.846 de turiști. Cele cinci zboruri spre destinația Antalya au cumulat 20.457 de pasageri, care au experimentat fascinanta zonă Antalya-Alanya. Mihai Costea a spus, în privința Turciei, că este una dintre destinațiile preferate ale sucevenilor deși, în ultimii ani, hotelierii turci au majorat preţurile chiar şi cu 10-15% în unele cazuri.
„Creşterile de preţuri au fost determinate de cererea foarte mare de pe piaţa rusă (cea mai importantă piaţă generatoare de turişti pentru Antalya), dar şi de rata inflaţiei din Turcia, caracterizată de majorarea semnificativă a preţurilor la bunurile de consum, ceea ce a determinat şi creşterea costurilor pentru hotelieri. În orice caz, în rândul sucevenilor, cererea de vacanţe în Antalya şi zona Bodrum-Didim-Kusadasi a rămas la un nivel destul de ridicat, însă e drept că s-a remarcat şi o uşoară scădere a cererii pe anumite perioade, determinată, aşa cum spuneam, de majorarea preţurilor, dar şi de apariţia unor destinaţii concurente precum Egipt sau Tunisia, care au încercat să vină tare din urmă cu oferte bune de preţ. Ne bucurăm că există concurenţă inclusiv între destinaţii, pentru că această concurenţă generează avantaje pentru clienţi, în termeni de preţ şi diversitate a ofertei”, a afirmat specialistul în turism.

Vlad Murariu, director de marketing la Prestige Tours , a declarat că operarea de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava este o poveste de succes transpusă și în cifre: 16.500 de turiști au ales acest tour-operator când a fost vorba de a merge în vacanță în Turcia.

„Sezonul estival 2019 a fost unul pe măsura așteptărilor noastre. Cele două curse operate săptămânal spre Antalya și Bodrum au avut un grad de ocupare de peste 90%, cu mai mult de 5.000 de turiști. Acest lucru nu ar fi putut fi posibil fără susținerea și ajutorul agențiilor de turism partenere din zonă, drept pentru care dorim să le mulțumim și pe această cale. Dorim să reamintim că Prestige Tours a fost primul touroperator din România care a introdus curse directe spre Antalya cu plecare din Suceava, mai exact în anul 2016. În toți acești 4 ani am reușit, cumulat, să îndeplinim visele vacanțelor dorite pentru mai mult de 16.500 de turiști din Bucovina și împrejurimi.
Pentru sezonul estival 2020 am scos spre vânzare, prin intermediul agențiilor partenere, pachetele charter spre Antalya și Bodrum. Cursa Suceava – Antalya va începe operarea în data de 29 mai 2020 și va avea plecări săptămânale, în fiecare vineri, până la data de 25 septembrie 2020. Cursa Suceava – Bodrum va fi operată în fiecare zi de vineri, începând cu 05 iunie 2020, până la data de 11 septembrie 2020. Astfel o vacanță de 7 nopți cazare la un hotel de 5 stele în Antalya, cu toate cele incluse, începe de la 436€/persoană. În Bodrum prețurile pentru o vacanță de 7 nopți cazare la hotel de 5*, cu toate cele incluse, începe de la 430€/persoană. Trebuie să menționăm faptul că până la sfârșitul lunii octombrie cei ce aleg să-și rezerve vacanța dorită pot profita de reducerile Early Booking ce ajung până la 55%”, a precizat Vlad Murariu, director de marketing la Prestige Tours.


Oferte avantajoase către Tunisia
O altă noutate a sezonului ce tocmai s-a încheiat a fost apariţia pachetelor cu zbor din Suceava către Tunisia, o altă destinaţie spectaculoasă, cu deschidere directă la Marea Mediterană.
„În acest caz, cererea s-a manifestat mai timid comparativ cu celelalte destinaţii operate de la Suceava, asta în ciuda ofertelor bune de preţ apărute de-a lungul sezonului. Tunisia este o destinaţie extrem de ofertantă, atât din punct de vedere al obiectivelor turistice ce pot fi vizitate, cât şi din punct de vedere al experienţelor unice pe care le poate trăi turistul într-o excursie de 2 zile în deşertul Sahara, de exemplu”, a spus Mihai Costea.
Tunisia rămâne una dintre cele mai frumoase țări care pot fi vizitate, asta dacă și în 2020 cei de la Amara Tour vor alege să ducă turiști în cea mai sigură țară din nordul Africii. Pentru cei care nu au fost niciodată în această țară putem spune că Tunisia înseamnă la o primă privire litoral, plajă și soare, dar și turiști care văd prima oară deșertul Sahara și se bucură de bucătăria tunisiană. Un lucru unic față de celelate destinații este faptul că ai posibilitatea de a vedea toată țara și să descoperi o altă cultură total diferită de ceea ce cunoști.
În topul preferințelor celor care au fost în Tunisia sunt Side Bou Said, amfiteatrul din El Jem, dar și excursia de două zile în Sahara.
Aeroportul Suceava a făcut față cu brio curselor charter


Pentru conducerea aeroportului sucevean cele șapte curse operate săptămânal au însemnat un volum mai mare de muncă față de 2018, dar și satisfacția de a deveni un jucător important în aceasta piață. Ioan Măriuța le-a mulțumit pasagerilor, tour operatorilor, dar și companiilor aeriene pentru că au pus umărul la dezvoltarea aeroportului sucevean.
„Sezonul estival 2019 a însemnat pentru Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava” o creștere de peste 32 de procente a numărului de pasageri care au ales destinațiile de vacanță deservite de aeroportul nostru, față de sezonul estival din anul precedent. Cele 4 destinații de la Suceava – Antalya, Bodrum, Hurghada și Monastir – cu 7 frecvențe pe săptămână în total, au fost alese de peste 33.900 de turiști din aria noastră de captare și nu numai, având un grad de încărcare de peste 80%. Comparativ, în anul 2018 Aeroportul Suceava înregistra puțin peste 25.000 de pasageri, deservind 3 destinații (Antalya, Bodrum și Zakynthos).
Reamintim că, deși sezonul estival s-a încheiat, sărbătorile de iarnă aduc un nou zbor charter de la Suceava spre Egipt, astfel, Crăciunul și Revelionul putând fi petrecute în acest an în stațiunea Sharm el-Sheih.
Mulțumim pasagerilor care au ales în acest sezon estival destinațiile deservite de Aeroportul „Ștefan cel Mare – Suceava”, precum și tour operatorilor și companiilor aeriene care includ Suceava pe harta destinațiilor lor”, a declarat Ioan Măriuța directorul Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare”.


În loc de concluzie

Pentru conducerea agenției de turism Campion Tour, anul 2019 a fost unul extrem de bun, deoarece pe lângă destinația clasică Turcia, s-au adăugat încă două, respectiv Egipt – Hurghada și Tunisia – Monastir.
„Din punctul nostru de vedere, al agenţiei de turism Campion Tour, sezonul 2019 a fost unul bun, marcat de numeroase surprize plăcute pentru suceveni, mai ales odată cu apariţia unor noi destinaţii operate de pe aeroportul din Suceava. Per ansamblu, numărul de persoane care au ales să plece în vacanţă cu zbor din Suceava este mai mare comparativ cu anul trecut, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Asta înseamnă că cerere există, deci nu rămâne decât ca oferta să fie calibrată pe măsură. Iar la acest capitol, sunt convins că în sezonul 2019 cu toţii am avut câte ceva de învăţat. Speranţa noastră pentru sezonul următor este ca touroperatorii parteneri împreună cu noi, agenţiile de turism locale, vom da în continuare dovadă de maturitate şi responsabilitate în alegerea destinaţiilor şi în asigurarea numărului optim de curse charter pentru pasionații de călătorii”, a mai spus Mihai Costea.

Cum va fi 2020 pentru cei care oferă vacanțe sucevenilor rămâne de văzut. Trebuie spus că 2019 în cifre arată că au fost aproximativ 34.000 de turiști care au plecat în vacanță de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”, către 4 destinații extrem de frumoase, 6 tour operatori au oferit cele mai bune oferte, au fost 7 curse pe săptămână și câteva zeci de agenții care au lucrat pentru momente desăvârșite pentru turiști.
Cum spuneam la început, doar cei care au curaj pot câștiga. Rămâne de văzut cine va avea curajul să propună o nouă destinație de pe Aeroportul din Suceava, deoarece turiștii din această zonă au o apetență sporită spre nou, spre cunoaștere, indiferent cât ar costa.

sursa : www.suceavalive.ro
 
update

Chartere vara 2020:

- HRG, 12.04 - 01.11, Air Bucharest, duminica
- AYT, 28.05 - 01.10, Air Bucharest, joi
- AYT, 29.05 - 25.09, Atlasglobal, vineri
- BJV, 05.06 - 18.09, Corendon Airlines, vineri
- AYT, 08.06 - 28.09, Air Bucharest, luni
- MIR, 10.06 - 23.09, Jasmin Airways, miercuri
- AYT, 11.06 - 24.09, Corendon Airlines, joi
 
  • 👍
Reactions: 1 user
@Martiniaviation da, este o companie noua tunisiana care la ora actuala detine doua E70 (cu acest tip de aeronava se va opera si zborul charter (76 eco)
 
Reactions: 1 user
update

Chartere vara 2020:

- HRG, 12.04 - 01.11, Air Bucharest, duminica
- AYT, 28.05 - 01.10, Air Bucharest, joi
- AYT, 29.05 - 25.09, Atlasglobal, vineri
- BJV, 05.06 - 18.09, Corendon Airlines, vineri
- AYT, 08.06 - 28.09, Air Bucharest, luni
- MIR, 10.06 - 23.09, Jasmin Airways, miercuri
- AYT, 11.06 - 24.09, Corendon Airlines, joi
 
Anima Wings va efectua zboruri săptămânale spre stațiunea egipteană Hurghada

O nouă companie aeriană va opera în această vară zboruri charter de vacanță de pe Aeroportul Suceava. Anima Wings va efectua zboruri săptămânale spre stațiunea egipteană Hurghada
februarie 5, 2020

Onouă companie aeriană va opera de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, a anunțat, miercuri, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.
El a spus că este vorba de un zbor direct de pe aeroportul sucevean în vara anului 2020.
Astfel, tour-operatorul Prestige Tours va lansa o cursă charter de zbor direct spre Hurghada operată de compania aeriană Anima Wings.
Aceasta va funcționa în perioada 3 iunie – 28 octombrie, în fiecare zi de miercuri o cursă spre destinația de vacanță Hurghada cu o aeronavă Airbus 320.
„Destinația Hurghada, stațiunea turistică egipteană de pe litoralul Mării Roșii, va fi operată cu aeronave Airbus 320 de 180 de locuri ale companiei aeriene Anima Wings, începând din 3 iunie, în fiecare zi de miercuri, până la data de 28 octombrie”, a declarat Gheorghe Flutur.
El a spus că acest zbor este al doilea către Hurghada de pe Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava, după cel al touroperatorului Kusadasi , împreună cu Air Bucharest, în intervalul 12 aprilie – 1 noiembrie, în fiecare Duminică.
„Știm că turoperatorul a luat decizia de introducere a acestei curse în urma unei analize riguroase. Sperăm ca, după analize făcute și de alte companii cu care am discutat, să fie deschise noi curse interne și internaționale. Noi suntem pregătiți să asigurăm cele mai bune condiţii pasagerilor care aleg să zboare de pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava”, a spus Flutur.

sursa : www.newsbucovina.ro
 
update

Chartere vara 2020:

- HRG, 12.04 - 01.11, Air Bucharest, duminica
- AYT, 28.05 - 01.10, Air Bucharest, joi
- AYT, 29.05 - 25.09, Atlasglobal, vineri
- HRG, 03.06 - 28.10, Animawings, miercuri
- AYT, 08.06 - 28.09, Air Bucharest, luni
- MIR, 10.06 - 23.09, Jasmin Airways, miercuri
- AYT, 11.06 - 24.09, Corendon Airlines, joi
 
2023
  • HRG, perioada 02.04 - 29.10 (Air Bucharest, duminica)
  • HER, perioada 12.06 - 18.09 (HiSky, luni)
  • MIR, perioada 04.06 - 22.10 (HiSky, duminica)
  • AYT, perioada 20.05 - 14.10 (Air Bucharest, sambata)
  • AYT, perioada 05.06 - 02.10 (Air Bucharest, luni)
  • AYT, perioada 09.06 - 15.09 (HiSky, vineri)
 
  • 👍
Reactions: 1 user
2023
  • HRG, perioada 02.04 - 22.10 (Air Bucharest, duminica)
  • HRG, perioada 08.04 - 06.05 (Air Bucharest, sambata)
  • HER, perioada 07.06 - 20.09 (Aegean Airlines, miercuri)
  • HER, perioada 12.06 - 18.09 (HiSky, luni)
  • MIR, perioada 04.06 - 22.10 (HiSky, duminica)
  • AYT, perioada 20.05 - 07.10 (Air Bucharest, sambata)
  • AYT, perioada 05.06 - 02.10 (Air Bucharest, luni)
  • AYT, perioada 02.06 - 15.09 (Tarom, vineri)
  • AYT, perioada 08.06 - 14.09 (HiSky, joi )
  • AYT, perioada 09.06 - 22.09 (HiSky, vineri)
  • AYT, perioada 11.06 - 17.09 (Corendon Airlines, duminica)
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Cursă charter de vacanță, din octombrie, de pe Aeroportul Suceava spre Sharm el Sheikh
IMG-20230605-125105.jpg


Sursa: www.newsbucovina.ro
 
Last edited:
Chartere vara 2024:

- AYT, Corendon Airlines ( 02.06.24 - 22.09.24 ), duminică
- AYT, Fly Lili ( 02.06.24 - 29.09.24 ) ,duminică
- AYT, Fly Lili ( 06.06.24 - 03.10.24 ) ,joi
- AYT, HiSky ( 07.06.24 - 20.09.24 ) ,vineri
- MIR, HiSky ( 10.06.24 - 16.09.24 ) ,luni
- RHO, Fly Lili ( 11.06.24 - 24.09.24 ) ,marți
- HER
, Animawings ( 03.06.24 - 23.09.24 ) ,luni
- HER, Sky Express ( 11.06.24 - 24.09.24 ) ,marți

Chartere toamna/iarna 2023/24:

- SSH, Sky Up Malta (29.10.23 – 05.05.24), duminică
- SSH, Fly Lili ( 22.12.23 - 05.01.24 ) ,vineri
- TLV, Danair (04.10.23 – 27.03.24), miercuri
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
update :

Chartere vara -2024:

- AYT, Corendon Airlines ( 02.06.24 - 22.09.24 ), duminică – SCV : 16.00
- AYT, Fly Lili ( 26.05.24 - 29.09.24 ) ,duminică –SCV : 13.00
- AYT, Fly Lili ( 13.06.24 - 03.10.24 ) ,joi - SCV : 13.00
- AYT, Tailwind / SkyUp ( 16.06.24 - 15.09.24 ) ,duminică - SCV : 19.00
- AYT, ................... ( 07.06.24 - 20.09.24 ) ,vineri - SCV : .........

- AYT, HiSky ( 19.06.24 - 11.09.24 ) ,miercuri - SCV : 17.50
- MIR, HiSky ( 10.06.24 - 16.09.24 ) ,luni – SCV : 17.10
- RHO, Fly Lili ( 11.06.24 - 24.09.24 ) ,marți -- SCV : 13.00
- HER, Anima Wings ( 03.06.24 - 23.09.24 ) ,luni - SCV : 12.30
- HER, Sky Express ( 11.06.24 - 24.09.24 ) ,marți - SCV : 21.45

Chartere toamna/iarna - 2023/24:

- SSH, Sky Up Airlines (29.10.23 – 10.03.24), duminică – SCV : 12.10
- SSH, Fly Lili ( 22.12.23 - 05.01.24 ) ,vineri
- TLV, Danair (04.10.23 – 27.03.24), miercuri
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Update :

Chartere vara -2024:

- AYT, Corendon Airlines ( 02.06.24 - 22.09.24 ), duminică – SCV : 16.00
- AYT, Fly Lili ( 26.05.24 - 29.09.24 ) ,duminică –SCV : 13.00
- AYT, Fly Lili ( 13.06.24 - 03.10.24 ) ,joi - SCV : 13.00
- AYT, Tailwind / SkyUp ( 16.06.24 - 15.09.24 ) ,duminică - SCV : 19.00
- AYT, HiSky ( 07.06.24 - 20.09.24 ) ,vineri - SCV : 19.30
- AYT, HiSky ( 19.06.24 - 11.09.24 ) ,miercuri - SCV : 17.50
- NBE, Sky Up Airlines ( 04.06.24 - 24.09.24 ) ,marți – SCV : 14.15
- MIR, HiSky ( 03.06.24 - 23.09.24 ) ,luni – SCV : 17.10
- HRG, Sky Up Airlines (19.06.24 - 18.09.24 ) ,miercuri – SCV : 15.30
- RHO, Fly Lili ( 11.06.24 - 24.09.24 ) ,marți -- SCV : 13.00
- HER, Anima Wings ( 03.06.24 - 23.09.24 ) ,luni - SCV : 12.30
- HER, Sky Up Airlines ( 08.06.24 - 21.09.24 ) ,sâmbătă - SCV : 13.00
- HER, Sky Express ( 11.06.24 - 17.09.24 ) ,marți - SCV : 21.45

Chartere toamna/iarna - 2023/24:

- SSH, Sky Up Airlines (29.10.23 – 10.03.24), duminică – SCV : 12.10
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Update :

Chartere vara -2024:

- AYT, Corendon Airlines ( 02.06.24 - 22.09.24 ), duminică – SCV : 16.00
- AYT, Fly Lili ( 26.05.24 - 29.09.24 ) ,duminică –SCV : 12.00
- AYT, Tailwind ( 16.06.24 - 15.09.24 ) ,duminică - SCV : 19.00
- AYT, Corendon Airlines ( 03.06.24 - 23.09.24 ), luni – SCV : 11.30
- AYT, Pegasus Airlines ( 22.05.24 - 09.10.24 ) ,miercuri - SCV : 17.25
- AYT, Fly Lili ( 13.06.24 - 03.10.24 ) ,joi - SCV : 13.00
- AYT, .......... ( 07.06.24 - 20.09.24 ) ,vineri - SCV : 18.25
- NBE, Sky Up Airlines ( 04.06.24 - 24.09.24 ) ,marți – SCV : 14.15
- MIR, HiSky ( 10.06.24 - 23.09.24 ) ,luni – SCV : 17.10
- HRG, Sky Up Airlines (05.06.24 - 25.09.24 ) ,miercuri – SCV : 15.30
- RHO, Fly Lili ( 11.06.24 - 24.09.24 ) ,marți -- SCV : 13.00
- HER, Fly One ( 03.06.24 - 16.09.24 ) ,luni - SCV : 13.00
- HER, Sky Up Airlines ( 08.06.24 - 21.09.24 ) ,sâmbătă - SCV : 13.00
- HER, Sky Express ( 11.06.24 - 17.09.24 ) ,marți - SCV : 14.30
 
  • 👍
Reactions: 1 user