[SCV] Discuții Generale

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Modernizare sistem ILS/DME RWY34 pentru compatibilitate la CAT III la Aeroportul Suceava si Instalare echipamente ILS/DME Otopeni CAT III RWY 08R și ILS/DME Otopeni CAT III RWY 26L
20251105-173638.jpg

sursa : www.e-licitatie.ro

Sunt inlocuitori pt TSF, BLQ si FKB care se inchid.
TRN e logic, dar celelalte doua, mai ales PRG, sunt la oha.

• 👍
  • 🤣
Reactions: 2 users
Din oblasturile din Ucraina de Vest maniera de deplasare spre Polonia, Slovacia, Cehia si estul Germaniei e preponderent terestra.
Mai la est, probabil avo devine mai tentant, dar intre oferta de pe SCV si RMO , sa zicem pt. cei din Vinița, cred ca se va prefera RMO din motive de flexibilitate: mult mai multe oferte, zile de operare, orar.
Traficul ucrainean pe SCV nu a fost niciodata cine stie ce; zonele de emigranti romani nu prea se pupa cu zonele de emigrare ucraineana (mai ales dupa 2022).
Peanuts; sansa sa mearga BER si PRG sunt minime.

Mai important mi se pare decaderea zonelor clasice de trafic etnic sucevean/bucovinean; BLQ si TSF au o istorie indelungata, chiar daca operate cu sincope. Cu sigurantele rutele core : Roma + Piemont-Lombardia raman pt. o perioada lunga de vreme, dar probabil se va observa in urmatorii ani o descrestere a frecventelor.

Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 users
BLQ si TSF zburau 2/4/6, poate aveau o sansa mai buna ambele in alta configuratie.
Ma asteptam sa mute CTA de la IAS la SCV, acum cred ca nu mai e nimic din zona spre sudul Italiei.