Din oblasturile din Ucraina de Vest maniera de deplasare spre Polonia, Slovacia, Cehia si estul Germaniei e preponderent terestra.
Mai la est, probabil avo devine mai tentant, dar intre oferta de pe SCV si RMO , sa zicem pt. cei din Vinița, cred ca se va prefera RMO din motive de flexibilitate: mult mai multe oferte, zile de operare, orar.
Traficul ucrainean pe SCV nu a fost niciodata cine stie ce; zonele de emigranti romani nu prea se pupa cu zonele de emigrare ucraineana (mai ales dupa 2022).
Peanuts; sansa sa mearga BER si PRG sunt minime.
Mai important mi se pare decaderea zonelor clasice de trafic etnic sucevean/bucovinean; BLQ si TSF au o istorie indelungata, chiar daca operate cu sincope. Cu sigurantele rutele core : Roma + Piemont-Lombardia raman pt. o perioada lunga de vreme, dar probabil se va observa in urmatorii ani o descrestere a frecventelor.
BLQ si TSF zburau 2/4/6, poate aveau o sansa mai buna ambele in alta configuratie.
Ma asteptam sa mute CTA de la IAS la SCV, acum cred ca nu mai e nimic din zona spre sudul Italiei.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.