Sky Work (SX/SRK)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Acum doua saptamini OFAC (AAC elvetiana) refuza lui SkyWork planul de iarna, deoarece compania era in situatie financiara deosebit de precara. Se considera ca nu vor putea asigura financiar mentenenta si nici salariile personalului zburator.
Insa marti au prezentat garantiile financiare pentru a asigura functionarea companiei in conditii de siguranta normale pe urmatoarele 12 luni.
Au pus banii jos sub forma de imprumut cei de la Zeitfracht & Nayak ... aceeasi care au preluat airBerlin Technik. Un imprumut care se poate transforma in debt-for-equity swap, la un moment dat..
Este interesant de observat in urmatoarele luni miscarile lui Zeitfracht & Nayak - care par ca si cum ar incepe sa isi cumpere piesele unui puzzle...
In momentul de fata, nu prea vad ce inseamna SkyWork pentru ei - caci este o minuscula regionala, cu baza unica la Berna, si care opereaza 3*Saab2000 & 2*Do328-100 (+3*Do328-100 in conservare: 2 la Berna si 1 la Oberpfaffenhofen)...
 
Last edited:
Nuuu! Anunturile de captain & first officer dateaza din martie...
Martie 2016!
Pentru tehnic dateaza din aprilie anul acesta.
Iar pentu crew, din mai curent...
 
Last edited by a moderator:
SkyWork lands its last ever plane in Bern Airport

Pacat.. am avut o experienta foarte placuta la bordul aeronavelor lor pe ruta VIE-BSL in Mai. Este clar ca ABM-ul Regional Airlines devine din ce in ce mai putin popular printre pasageri, ceea ce este de inteles, datorita preturilor mai mari practicate de catre multi dintre ei.
 
  • 👍
Reactions: 1 users