• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

SkyUp (PQ/SQP)

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Subsidiara europeană a companiei aeriene SkyUp Airlines din Ucraina este în prezent în curs de certificare pentru a obține certificatul de operator aerian în Malta.
După certificare, SkyUp Airlines Europe ar urma să transporte pasageri către destinații de vacanță și pentru tur-operatorii din România,


 

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
Ceva mai multe detalii despre aceasta tema se gasesc în acest articol în care se mentioneaza ca în iarna 2022-23 este planificata începerea operarii de curse charter sub AOC-ul maltez si ca în primavara sunt planificate si primele curse de linie cu o flota ce urmeaza sa ajunga la 19 aeronave în vara viitoare.

Acolo se vorbeste despre încheierea unui acord cu turoperatorul ucrainean JoinUp care deja este activ în tarile baltice si se pare ca acesta intentioneaza sa intre pe piata turoperatorilor si în România.

Firma JOIN UP RO a fost înfiintata acum o luna si este în cautare de personal

Consider ca este totusi cel putin o provocare ca noul turoperator abia înfiintat sa opereze deja peste 4-5 luni primele curse charter din România, chiar daca nu vorbim de un novice pe piata în general.

Dar daca vedem ca în tarile baltice firma a fost înregistrata pe 07.10.21, au obtinut licenta de turism în 16.02.22, si-au deschis taraba în 13.04.22 si au si început operarea de curse charter doar câteva saptamâni mai târziu, cine stie ... baietii par sa fie extrem de bine organizati din acest punct de vedere.
 
  • 👍
Reactions: 1 users

Disconnected

Well-Known Member
La noi vor opera chartere pentru alți turoperatori nu doar pentru Join UP!

În managementul Join UP! România, și unul dintre asociații SRL-ului, e un individ care văd că are experiență mare în managementul altor turoperatori de la noi.

Oficial Join UP! România va fi lansată la finalul lunii august 2022, zise individul.

 

etravel

Well-Known Member
  • 🤣
Reactions: 1 user

etravel

Well-Known Member
Din data de 04 aprilie 2022, Join Up! si-a inregistrat domeniul in TLD .ro. In acest moment, in hosting exista doar o pagina care anunta ca acolo va fi domeniul pentru .ro, plus ceva login pentru agenti:

joinup.jpg


Inregistrarea WHOIS este urmatoarea; domeniul este inregistrat pe persoana fizica:

whois.jpg
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
Top