SP-LVA, primul Boeing 737 MAX 8 LOT Polish Airlines, a fost vopsit

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Livrarea primului 737 MAX 8 LOT va avea loc la inceputul lunii decembrie, al doilea urmand sa intre in flota pana la sfarsitul anului. Londra va fi prima destinatie comerciala.

Asa cum v-am obisnuit, va aducem primii cele mai importante stiri din domeniul aviatiei. Am facut acest lucru si azi-noapte, cand am publicat pe pagina noastra de Facebook prima fotografie cu SP-LVA imediat dupa ce a fost scos din hangarul unde a fost vopsit. Primul 737 MAX 8 va zbura spre Londra de la inceputul lunii decembrie. Al doilea 737 MAX 8 va fi livrat pana la sfarsitul anului si va zbura la Madrid incepand cu ianuarie 2018.

Membru Star Alliance, LOT va primi anul viitor inca 3 Boeing-uri 737 MAX 8, al 6-lea urmand sa vina in mai 2019. MAX-urile LOT Polish Airlines (inmatriculate de la SP-LVA la SP-LVF) vor oferi 186 de locuri si 3 cabine: Business, Premium Economy, Economy. Pe langa Londra si Madrid, noile avioane vor zbura spre Tel Aviv, Viena, Frankfurt, Kiev, Barcelona, Amsterdam si Astana. Foto: Huy Do Tran.

Meanwhile, at the Renton factory: MAX-imally efficient and extremely quiet engines have just been installed in our first Boeing 737 MAX 8
2708.png
2708.png
#ThinkMAX

Posted by LOT Polish Airlines on 6 Noiembrie 2017

Continue reading...