www.cbc.ca/news/canada/montreal/montreal-trudeau-airport-plane-spotters-1.3747775
dxb777 Well-Known Member Sep 9, 2016 #1 www.cbc.ca/news/canada/montreal/montreal-trudeau-airport-plane-spotters-1.3747775
Zsolt King Nothing Staff member fly-ra 2017 Sep 9, 2016 #2 Am postat acum cateva zile pe facebook informatia. Este foarte utila treaba, nu ca in RO, unde esti fugarit de la gard, ca un terorist
Am postat acum cateva zile pe facebook informatia. Este foarte utila treaba, nu ca in RO, unde esti fugarit de la gard, ca un terorist
dxb777 Well-Known Member Sep 9, 2016 #3 Zsolt said: Am postat acum cateva zile pe facebook informatia. Este foarte utila treaba, nu ca in RO, unde esti fugarit de la gard, ca un terorist Click to expand... Scuze, n-am vazut, am fost plecat din tara. De acord cu tine. Noi sa fim sanatosi!
Zsolt said: Am postat acum cateva zile pe facebook informatia. Este foarte utila treaba, nu ca in RO, unde esti fugarit de la gard, ca un terorist Click to expand... Scuze, n-am vazut, am fost plecat din tara. De acord cu tine. Noi sa fim sanatosi!