• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Ssavc sau Ras Tuzla ?

Matei

New Member
Buna ziua ! Doresc sa ajung pilot de linie si as dori sa fac scoala de zbor in tara deoarece voi face si facultatea tot aici . Avand in vedere acestea ma intereseaza in special Ssavc si Ras Tuzla , intrucat ambele au costuri destul de apropiate as dori sa va intreb pe care o recomandati ca fiind mai buna ?
 

46Pilot

Member
Salut Matei,

Daca esti din Bucuresti, sau iti e mai usor sa stai in Bucuresti, atunci propunerea mea ar fi SSAvC. Daca nu esti legat de Bucuresti, atunci iti recomand cu toata caldura RAS Tuzla, din toate punctele de vedere.
 
  • ­čĹŹ
Reactions: 1 user

Matei

New Member
Salut Matei,

Daca esti din Bucuresti, sau iti e mai usor sa stai in Bucuresti, atunci propunerea mea ar fi SSAvC. Daca nu esti legat de Bucuresti, atunci iti recomand cu toata caldura RAS Tuzla, din toate punctele de vedere.

Salut si multumesc pentru raspuns ! Daca tot ati fost acolo aveti cumva idee si unde as putea gasi o cazare la un pret rezonabil (ma refer la Tuzla) ?
 

46Pilot

Member
Eu am fost acolo acum cativa ani, nu mai stiu cum e acum. Pe atunci, avea chiar scoala o facilitate de cazare, acum nu mai e posibila, din cate am auzit. Daca te grabesti cu inceperea scolii, pana sa se deschida sezonul estival, ai mari sanse sa negociezi la pensiunile din zona (Eforie Nord/Sud sau Costinesti) sa iti ofere un pret bun si pe perioada verii, daca stai o perioada mai lunga la ei fara intrerupere.
 

Florinlucu

New Member
Salutare.
Am aceeasi dilem─â referitoare la alegerea ╚Öcolii de avia╚Ťie, iar pe platformele de specialitate am citit diverse opinii despre importan╚Ťa scolii absolvite.
Pentru cei care au participat deja la interviuri de angajare sau au mai multe date pe aceasta tem─â:
- cat de importantă este școala absolvită?
- cum sunt văzute SSAvC și RAS?
- merită să investești într-o școală din afara României (Fly in Spain pare o alternativa interesantă)?
- angajatorii fac diferen╚Ťe (in sens negativ) intre absolven╚Ťii de ATPL modular sau integrat?
Mersi!
 

neagu_laurentiu

Active Member
Nu fac parte din breasla asta dar daca sunt angajatori care fac astfel de diferente inseamna ca nu faci cu ei nici o afacere in final! Pana la urma trebuie sa ai la dosar cele necesare si angajatorul sa te testeze dupa criteriile sale, nu dupa povesti.
 

OOVNI

Well-Known Member
fly-ra 2017
@neagu_laurentiu din păcate realitatea ne arată că (,) concurenta e mare iar poveștile ajuta la departajare/eliminare din candidati.
 
Last edited:

OOVNI

Well-Known Member
fly-ra 2017
Nu pot detalia foarte mult, eu de-abia am terminat scoala. Stiu ca SSAVC si RAS sunt vazute binisor si ai sanse bune de job dupa (de vazut cat va mai dura aceasta perioada buna pt angajare, pariul meu e ca nu mai mult de 1-2 ani). Bineinteles numele scolii conteaza pentru ca primul lucru cu care vei aplica va fi CV-ul.

Nu iti recomand o scoala din vestul Europei pentru ca vei plati dublu sau chiar triplu pentru ATPL, plus cazare si costuri de viata mai mari. Daca vrei totusi o experienta in strainatate ai scoli OK in Europa de Est la acelasi pret ca SSAVC sau RAS.
 
Top